Nie je ľahké nájsť originálny a doživotný softvérový kľúč.

Vysoká bežná cena, obmedzený rozpočet spolu s podozrením na lacné kľúče sú dôvodmi, prečo ste si nekúpili požadovanú softvérovú licenciu. Po dokonalom použití lacného originálneho kľúča Windows 11 sa spokojní používatelia podelili o spôsob, ako získať doživotný kľúč. Tí si totiž kúpili kľúč Windows 11 Pro Key v jesennom predaji Godeal24. Prvé, čo ich zaujalo, bola cena – 10,25 €. V prípade systému Windows 11 Pro je to najnižšia cena, ktorá je dostupná. Preto neváhali a rozhodli sa ho vyskúšať. Na prekvapenie teraz na ich počítačoch funguje bez problémov. Pomocou systému Windows 11 Pro môžu efektívne využívať prostriedky počítačového systému.

Ak nemáte predstavu o tom, kde kúpiť spoľahlivé softvérové kľúče, dajte šancu spoločnosti Godeal24. K dispozícii je aj multi-kľúč pre Windows a Office, ktorý si môžete kúpiť s priateľmi. Windows 11 Home, ktorý je vhodnejší pre jednotlivcov, stojí 9,98 €. Rozhodne ide o najnižšiu cenu. Ďalšie softvérové produkty sú v predaji na obmedzený čas!

Najlepšia hodnota! 62 % zľava na Microsoft Office! (kód kupónu “TW62“)

>>> Získajte viac Office

Získajte Multi-kľúče s priateľmi, kupujte viac a ušetrite viac! (kód kupónu “TW50″)

>>> Získajte viac Windows

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes! (kód kupónu „TW62“)

Viac PC nástrojov za najlepšiu cenu!

Prečo OEM? Prečo Godeal24?

Mnohí používatelia sú veľmi nadšení nízkou cenou, ktorú ponúka Godeal24, ale pýtajú sa, prečo je cena taká nízka? Môžete si byť istí, že ide o skutočnú ponuku, pretože licencie predávané spoločnosťou Godeal24 sú licencie OEM.

Ide o licencie, ktoré sa zvyčajne predávajú výrobcom počítačov, aby mohli lacnejšie kúpiť systém Windows na inštaláciu do svojich masovo vyrábaných počítačov.

Vstúpte na webovú stránku spoločnosti Godeal24 prostredníctvom vyššie uvedeného odkazu, vyberte produkt, ktorý chcete pridať do nákupného košíka, a dokončite proces platby, spoločnosť Godeal24 vám okamžite zašle aktivačný kľúč softvéru, pokyny na inštaláciu a informácie o objednávke na váš e-mail a dokončite inštaláciu podľa pokynov na inštaláciu. Aktualizácie a inštalácie softvéru budete môcť čoskoro používať bez problémov! Godeal24 má profesionálny tím zákazníckeho servisu, ktorý poskytuje technickú podporu 24 hodín denne, 7 dní v týždni, pokiaľ si zakúpite produkty na Godeal24, môžete využívať aj doživotný popredajný servis!

Kontakt na spoločnosť Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: