Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vône z grilu sa už nesú éterom nejeden piatok. Sezóna začala. Nie je žiadnou novinkou, že grilovanie, táboráky a dlhé noci pod hviezdami, majú neopísateľnú magickú  moc už od nepamäti.

Treba sa na ne ale cez to všetko poriadne pripraviť. Spísať playlist, zostaviť menu, skontrolovať stav vybavenia a pomôcok, no a v neposlednom rade, pozvať hostí. Doslúžil vám gril, alebo ho potrebujete len prichystať na tohtoročné záhradné párty? Nielen v predajniach, ale aj v online e-shope Lidla, nájdete vždy viac.

Okrem toho, že obľúbený diskont ponúka naprieč všetkými predajňami na Slovensku potraviny, nájdete v ňom aj sortiment, vďaka ktorému efektívne vyriešite aj každý nedostatok plánovanej párty s priateľmi na vašej záhrade.  Brikety, hliníkové fólie, tácky na grilovanie, čistič na gril, podpaľovač? Žiaden problém.

Lámete si hlavu nad tým, ako predísť úpalu? Pri grilovaní je samo o sebe veľmi horúco a keďže nám už teploty stúpajú, treba myslieť aj na zabezpečenie akého – takého chládku. Nič, čo by sa nedalo vyriešiť. Pozrite sa napríklad na prístrešok na grilovanie privátnej značky LIVARNO home. Má odkladaciu plochu a 6 háčikov na zavesenie príslušenstva, prípadne pomocnej handričky či iných pomocníkov. Je odolný voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Okrem toho, dobre vyzerá a na vašom  dvore splní i estetický účel.  

Rýchla večera po práci priamo z ohňa tiež nie je žiaden nonsens. Vďaka GRILLMEISTER Ohnisku si môžete rýchlo opiecť špekáčiky, zemiaky i chlieb. Je ideálnou voľbou na terasu a dostanete k nemu i kutáč na odoberanie krytu proti iskrám. Vhodný je tiež na používanie s drevom.

Pre pravé šéfky a šéfov grilu je tu profesionálny plynový gril GRILLMEISTER s 3 plameňmi a 4 varnými zónami s maximálnym celkovým výkonom 14,4 kW. Vďaka integrovanému zapaľovaciemu systému Piezo máte vystarané o spoľahlivé spustenie. Veľké grilovacie plochy z dvoch samostatných roštov a nehrdzavejúcej ocele poskytnú priestor rybám, mäsu, syrom i zelenine. Uvítate i zabudovaný otvárač na fľaše so záchytnou nádobou, vyberateľnú záchytnú misu, kolieska, kryciu plachtu a mnoho ďalších vychytávok.


LIVARNO home, Prístrešok na grilovanie, Lidl, 129

GRILLMEISTER, Ohnisko, Lidl, 29,99 €

GRILLMEISTER, Plynový gril 3+1, Lidl, 229 €

Značky: