Program ponúka vysokoškolským študentom možnosť sa stať expertami v oblasti umelej inteligencie a automatizácie procesov.

„Staňte sa expertom v AI a budujte s nami Cyberlab komunity“  – takto znie motto najnovšieho projektu v oblasti IT vzdelávania na Slovensku. Program Cyberlab AI prichádza s jedinečnou príležitosťou pre študentov technologických škôl na získanie nových poznatkov o tvorbe AI systémov a ich aplikácie do každodenného života.

Cyberlab AI sa zameriava na učenie prostredníctvom praktických skúseností. Počas kurzov sa budúci profesionáli naučia pracovať s robotickým hardvérom, vyvíjať a dizajnovať AI systémy a taktiež využiť získané poznatky na ich aplikovanie v reálnom svete.

Druhým a nemenej dôležitým poslaním projektu Cyberlab je tvorba komunity “Cyber-Geekov”, teda profesionálov v oblasti robotiky. Nezameriava sa iba na oblasť vývoja, ale v sebe zahŕňa aj AI inžinierstvo, AI architektúru, spracovanie dát či projektový manažment. Práve týmto oblastiam sa venujú odborníci, ktorí budú študentov sprevádzať celým programom – Slobodan Radenkovič, AI program líder,  Radu Goguta a Barbora Husáková, AI dátoví vedci, Tatiana Šlesariková, AI vývojárka, Martin Straka, softvérový architekt a mnohí ďalší talentovaní odborníci na oblasť umelej inteligencie.

Súčasťou Cyberlab AI programu môžete byť aj vy a nepotrebujete k tomu nič iné, ako čas, aktívnu angličtinu a chuť sa učiť. Celý vzdelávací kurz je zadarmo, stačí sa iba zaregistrovať. Získate tak nesmierne cenné poznatky, ktoré výrazne ovplyvnia Vašu budúcnosť a uplatnenie na trhu práce.

Pilotný kurz štartuje už tento semester. Cyberlab AI ponúka študentom technologického zamerania možnosť získania teoretických poznatkov a praktických skúseností v oblasti robotického hardvéru a AI softvéru úplne zadarmo. Registrácia do programu je už v plnom prúde, takže ak sa chcete o oblasti umelej inteligencie dozvedieť viac, prihláste sa už dnes do 9.10. tu – http://bit.ly/CyberlabTI

Cyberlab AI je prvým projektom zo série vzdelávacích komunitných projektov. Už túto jeseň sa pripravuje aj podujatie zo série Accounting, kde bude hlavnou náplňou automatizácia procesov. Viac informácií o komunite Cyberlab získate na sociálnej sieti Facebook (https://www.facebook.com/cyberlabcommunity)

Značky: