Na fyzické stretnutie s kolegami z práce si budeme musieť všetci ešte chvíľu počkať.

Kým to však príde, môžete spoločne zažiť naozaj netradičný teambuilding. Stačí postaviť tím, zapojiť sa do online turnaja v najznámejších hrách a stretnúť sa na virtuálnom bojisku s inými slovenskými a českými firmami. 

Jedinečný projekt – Firemná e-športová liga –  prichádza a vy by ste mali byť pri tom! Zapojte sa do online súbojov a staňte sa súčasťou virtuálneho teambuildingu. Registrácia končí už dnes (7. 5.) tak neváhajte

Prečo sa zúčastniť ligy?

  • Podpora tímového ducha
  • Nadviazanie nových kontaktov
  • Utužovanie vzťahov medzi kolegami
  • Komplexné zabezpečenie teambuildingu agentúrou s viac ako 7 ročnými skúsenosťami s hernými turnajmi ako Y-Games a Majstrovstvá SR v elektronických športoch
  • Unikátny druh zábavy na Slovensku, ktorý vo svete zaznamenáva rastúci trend
  • Budovanie tímovej súťaživosti medzi spoločnosťami
  • Absolútne flexibilný čas odohrania zápasov s priemernou frekvenciou 1x týždenne

Pre koho sú hry určené?

  • Pre zamestnancov a hráčov každej úrovne.

Prihlásiť sa môžete do 5 členných tímových turnajov v Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota2 a do turnaja pre jednotlivcov v hre FIFA 21. Potrebujete si oprášiť svoje vedomosti z hier, alebo sa chcete naučiť, ako lepšie hrať?

Natrénujte si spoločne taktiky a zabojujte o titul prvého majstra firemnej e-športovej ligy. 

Samotné finále ligy sa uskutoční 15.-18.6.2021 a bude naživo vysielané prostredníctvom streamovacej platformy Twitch – Y-Zone. Výkony vašich tímov tak budete môcť spolu s celou firmou sledovať live. 

Víťazi ligy si odnesú putovný pohár majstrov firemnej e-športovej ligy, vstupy do laser arény Laser Wars, escape room od Zazito.ooo a rôzne ceny od partnerov projektu. 

Okrem skvelej zábavy s kolegami máte šancu spoznať aj hráčov v iných firmách a získať tak nové kontakty. Konečne si môžete zmerať sily s vašimi známymi v konkurenčných firmách a zodpovedať otázku “kto je lepší?” raz a navždy. Pošlite im link na registráciu a vyzvite ich na súboj. 

Dajte vedieť svojim kolegom na Slack, Teams alebo do mailu, poskladajte tímy a pustite sa do hrania. Zažite nový level teambuildingu a stretnite sa na virtuálnom bojisku s firmami ako sú Orange, Pixel federation, Fortuna, T-Systems, Oddin, Nine Rocks Games, Powerplay studio a mnohými ďalšími.

Registráciu a viac info o lige nájdete na webe yzone.sk, TU.

Zdroj: yzone.sk

Prečítajte si aj:

Budúcnosť esportových podujatí na Slovensku

Značky: