HONOR posúva svoju populárnu a cenovo dostupnú X sériu na novú úroveň, a to vďaka modelu HONOR 9X.

HONOR predstavil novinku HONOR 9X, najnovšieho člena X série, ktorý sa môže pochváliť nadčasovou technológiou v oblasti dizajnu, fotografovania a výkonu. S trojitým 48 Mpx fotoaparátom a 6,59“ FullView displejom ponúka mimoriadny používateľský zážitok za 279 EUR.

Zachytenie Xtra výnimočnej fotografie

Uvedenie modelu HONOR 9X svedčí o záväzku spoločnosti priniesť zážitok ako z vlajkovej lode naozaj každému. HONOR 9X je vybavený trojitým 48 Mpx fotoaparátom so širokou uzávierkou f/1.8 a senzorom ½”, ktorý umožňuje používateľom zachytiť Xtra výnimočné okamihy s úžasnou ostrosťou. Vďaka pokročilým AI algoritmom AIS super nočný režim vytvára fotografie vo vynikajúcej kvalite aj v zlých svetelných podmienkach. 120° super širokouhlá šošovka zase pomôže zachytiť viac v každom zábere.

FullView displej s dynamickým X dizajnom

Predná časť HONOR 9X sa môže pochváliť 6,59-palcovým FullView displejom s technológiou zobrazenia na celej obrazovke bez akéhokoľvek výrezu, čím poskytuje zážitok zo sledovania bez nežiadúceho rušenia. HONOR 9X sa pýši jednou z najväčších obrazoviek použitých na zariadeniach HONOR s pôsobivým pomerom obrazovky k telu 91%.

Okrem Xtra výnimočného predného displeja sa HONOR zameral aj na dizajn zadného krytu telefónu. Zadný panel inšpirovaný diamantmi je vyrobený z viac než 100 000 dlaždičiek, ktoré odrážajú a lámu svetlo, čím vytvárajú jedinečný dizajn dynamického X. Aby HONOR 9X splnil náročné estetické požiadavky používateľov, prichádza v zafírovej modrej a polnočnej čiernej farbe.

Ďalšie produktové vlastnosti

  • Holografický 3D zakrivený panel s rámom hĺbky 8,8 mm
  • 3,5 mm jack na slúchadlá
  • Obojsmerný USB-C konektor
  • Automaticky vysúvací predný fotoaparát
  • Celodenná výdrž batérie 4000 mAh
  • 128 GB interné úložisko, ktoré je možné rozšíriť na 640 GB pomocou 512 GB microSD karty

 Ekosystém inteligentných zariadení

Uvedenie modelu HONOR 9X a taktiež nedávne obnovenie doplnkov a príslušenstva je súčasťou úsilia značky o vytvorenie prepojenejšieho a inteligentnejšieho sveta pre spotrebiteľov. Minulý mesiac na IFA 2019 spoločnosť HONOR predstavila svoju prvú stratégiu IoT nazvanú „1+8+N“, čo znamená jeden smartfón HONOR, osem kategórií vlastných zariadení a neobmedzené množstvo sprevádzajúcich produktov od partnerov. Spoločnosť HONOR plánuje v budúcnosti predstaviť veľké množstvo inteligentných telefónov a nositeľnej elektroniky, aby umožnila svojim zákazníkom jednoduchší online a smart život.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.