Mobilná aplikácia, ktorá je rozhodne špičková a budete nezávislí od telefónu a aplikácie.

Ekvalizér v mobile je vždy úzke hrdlo. Spoľahnúť sa musíte na to, čo výrobca telefónu integruje do svojej nadstavby prípadne na to, či má aplikácia vlastný systém nastavenia zvuku. Napríklad Spotify nemá a tak možnosť použiť ekvalizér nájdete v aplikácii len vtedy, keď je táto funkcia dostupná na systémovej úrovni.

Poweramp Equalizer pre Android je vynikajúca aplikácia, ktorá vás vyjde na 1 euro a získate fantastické možnosti, ako si upraviť zvuk na systémovej úrovni. Využiť môžete rôzne presety podľa aplikácie a mať tak iné nastavenie pre Spotify a iné pre Google Podcasty, napríklad. Možností je ohromné množstvo a ak ide niečo do detailov, tak je to práve táto aplikácia.

Netreba ju platiť hneď a môžete si ju stiahnuť z Google Play. Pro verzia odomkne ďalšie funkcie, vlastne ju môžete používať v režime, v akom si ju stiahnete. Avšak podľa nášho názoru je cena 1 eur zanedbateľná. Absolútne fantastické sú vizuálne efekty. Večer to vyzerá dobre a ešte pôsobia ako svetelný efekt v tmavej miestnosti.

Prečítajte si aj:

Začíname s Androidom: Nastavte si lepší zvuk v smartfóne Samsung Galaxy

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.