Cinema City spustilo online zoznamovaciu hru pre nezadaných, ale aj páry. Vďaka nej si môžu nájsť nezadaný nielen spoločníka do kina, páry sa môžu otestovať, ale aj vyhrať pekné ceny.

Aplikácia obsahuje 12 otázok, na základe ktorých si budete môcť nájsť správneho parťáka do kina a jeden nikdy nevie, možno aj lásku na celý život. Hru si však môžu zahrať aj páry. Tie sa môžu vďaka aplikácii otestovať a vyhrať pri zhode 100 % vstupenku do kina.

Ako sa zapojíte do hry?

Veľmi jednoducho. Zaregistrujte sa na www.randeakozfilmu.sk (profil si môžete vytvoriť alebo použiť už existujúci profil na Facebooku) a zodpovedajte 12 otázok. Nezadaným sa po zodpovedaní otázok zobrazia účastníci, ktorí sa k ním najviac hodia a môžu ho pozvať na RANDE AKO Z FILMU. Samozrejme, že okrem rande dostanú od Cinema City aj výherný kupón, ktorý sa odvíja od ich percentuálnej zhody. Aby sa tieto spriaznené duše naozaj stretli, každému z nich dôjde polovica kódu.

Páry majú podobné podmienky ako SINGLES. Jeden zo vzťahu sa v hre registruje a zodpovie taktiež 12 otázok, ktoré sa týkajú partnerského vzťahu (napr. ktorý  film preferuje so svojím partnerom a podobne). Po zodpovedaní otázok pošle účastník pozvánku svojej polovičke, aby zodpovedala tie iste otázky. Čím väčšiu zhodu má pár v odpovediach, tým hodnotnejšiu výhru  pre seba získajú. Pri zhode na 100 % vyhrávajú páry vstupenku do kina.

Veríme, že si vďaka tejto aplikácii nájdete RANDE AKO Z FILMU aj vy!

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.