Farba Twilight je teraz dostupná aj pre model P20.

Kým v minulosti sme túto farbu mohli získať len pri najvyššom a zároveň najdrahšom modeli Huawei P20 Pro, teraz si ju vychutnajú viacerí. Farebná kombinácia Twilight je netradičná svojou zmenou farebnosti. Jej unikátnosť spomedzi ostatných zadných krytov tvorí zmena viacerých farieb a odtieňov.

Dominantná zelená, modrá a fialová sú doplnené o ďalšie odtiene. V závislosti na tom, ako je smartfón nahnutý k zdroju svetla. Extra pointou je v tomto prípade fakt, že každý vidí iné prechody farieb, keďže sa na smartfón pozerá z iného uhla.

Huawei P20 si môžete kúpiť v celkovo štyroch farebných variantoch. Doteraz na Slovensku dostupných farbách Black, Midnight Blue, Pink Gold a novej farbe pomenovanej Twilight.

S najvýraznejšou farbou medzi smartfónmi je tu aj lepšia cena. Smartfón Huawei P20 Twilight si budete môcť kúpiť za 549 EUR so 64 GB úložiskom. Pre mnohých je to skutočne postačujúce úložisko. Nebudete tak musieť platiť za drahší 128 GB variant.

Čo všetko sa zmestí do 64 GB variantu?

  • Vyše 21 000 hudobných súborov
  • 80 filmov v HD kvalite (800 MB na film)
  • 15 000 fotografií v najvyššom rozlíšení.

Prečo siahnuť po Huawei P20?

Huawei P20 má prvotriedne spracovanie. To bude prvé, čo si všimnete. Vďaka novému pomeru strán má veľký displej. Zároveň sa vám ale zmestí do ruky a bude sa dať pohodlne ovládať. V situáciách, kedy by ste nedočiahli jednou rukou na celý displej sa dá využiť vstavaná funkcia ovládania jednou rukou. Obsah displeja sa vizuálne zmenší.

Vďaka umelej inteligencii robí výborné fotky. Aj pri slabom svetle a v noci. Automaticky identifikuje scénu alebo objekty na fotografii a nastaví optimálny režim fotenia a výslednú úpravu farieb. S fotením súvisí aj funkcia svetelných efektov, vďaka ktorým selfie fotky vyzerajú ako z fotografického štúdia a špeciálnych osvetlovacích lampách.

Medzi ďalšie špeciálne vlastnosti patrí Prirodzený tón displeja. Zobrazenie na displeji sa bude prispôsobovať okolitému osvetleniu tak, aby ste mali vždy prirodzene zobrazený obsah. Vstavaný reproduktor je tak dobrý, že na ňom môžete počúvať aj vaše obľúbené skladby a nepotrebujete nutne externý reproduktor.

Tým, že je tu procesor Kirin 970, bude telefón poskytovať vysoký multimediálny výkon. Vhodný na najnovšie hry a náročné aplikácie.

Technické parametre:

  • Procesor – Kirin 970, 8-jadrový, max. 2,36 GHz
  • Displej – 5,8- palcový s rozlíšením 1080 × 2244 px, pomer strán 18:9
  • Pamäť – 4 / 64 GB
  • Hlavný fotoaparát – 12 + 20 Mpx
  • Selfie fotoaparát – 24 Mpx
  • Batéria – 3400 mAh
  • Rozmery – 149 × 71 × 8 mm
  • Hmotnosť – 165 g


Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.

Komentáre sú uzavreté