Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Oslávte Deň matiek špeciálnym vzhľadom vašich smart hodiniek Huawei. Prostredníctvom smartfónu si teraz môžete stiahnuť umelecké ciferníky, ktoré vdýchnu hodinkám nový život a zároveň vzdajú hold tým najdôležitejším osobám v našich životoch – mamám.

Ciferník v smart hodinkách je akousi ich domovskou obrazovkou. Zobrazuje aktuálny čas a dátum, ale aj ďalšie funkcie – k dispozícii sú aj také, ktoré dokážu zobraziť aktuálny tep, počasie, prejdené kroky a množstvo ďalších užitočných informácií.

Vďaka širokej ponuke digitálnych ciferníkov budú vaše hodinky Huawei skvelým doplnkom pri akejkoľvek príležitosti. Na výber je množstvo dizajnov a ako pozadie je dokonca možné nastaviť aj vlastnú fotografiu.

Nové dizajny (nielen) pre mamy

Pri príležitosti Dňa matiek Huawei pripravil špeciálnu kolekciu dizajnov, ktoré oslavujú mamy. Ak máte vy alebo vaša mama niektoré z podporovaných modelov smart hodiniek od Huawei, môžete si vybrať až zo sedemnástich tematických variantov ciferníka, pričom viacero z nich je animovaných. Spolu s mamou môžete zvoliť rovnaký dizajn a osláviť tak spoločne tento výnimočný deň.

Ak vaša mama ešte hodinky Huawei nemá, môžete jej ich dopriať ako darček k jej sviatku. V aktuálnej akcii ku Dňu matiek kúpite hneď niekoľko modelov za zvýhodnené ceny – Watch GT 2 v dámskej zlatej edícii za 173 eur, prémiové Watch GT 2 Pro so zafírovým sklíčkom za 229 eur a cenovo dostupné hodinky Watch Fit s obdĺžnikovým displejom sú teraz v predaji za 64,90 eur. Ponuka platí do 16. mája, viac informácií nájdete tu.

Ciferníky si môžete stiahnuť do nedele, 9. mája 2021.

Premeňte hodinky na umelecké dielo

Kolekcia ciferníkov na Deň matiek nie je jedinou novinkou, ktorou môžete svoje smart hodinky odlíšiť. Fanúšikovia výtvarného umenia si teraz môžu stiahnuť špeciálne umelecké ciferníky s dielami svetoznámych autorov ako Vincent van Gogh, Claude Monet, Piet Mondrian či Katsushika Hokusai.

Podporované hodinky

Digitálne ciferníky môžete sťahovať do nasledovných modelov smart hodiniek Huawei: Watch GT 2 (46 mm a 42 mm), Watch GT 2e, Watch GT 2 Pro a Watch Fit.

Ako sťahovať tematické ciferníky?

  1. Otvorte aplikáciu Zdravie (Huawei Health) vo vašom smartfóne. Uistite sa, že vaše hodinky Huawei sú prepojené so smartfónom.
  2. V spodnej časti kliknite na kartu Zariadenia (ikona hodiniek). Následne z ponuky vyberte Ciferníky.
  3. Zobrazí sa obchod s ciferníkmi, kde si môžete vyberať zo stoviek variantov v rôznych kategóriách – od elegantných cez športové až po špeciálne spolupráce. Tematické ciferníky na Deň matiek nájdete v kategórii For Mother (Pre mamu), umelecké ciferníky sú označené ako Masterpiece Art (Umelecké diela).
  4. Vyberte ciferník, ktorý sa vám páči a kliknite na Inštalovať. V prípade platených verzií sa zobrazia možnosti platby.
  5. Po prevzatí sa ciferník automaticky zobrazí na hodinkách.