Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hybridný sedan Lexus ES 300h získal ocenenie v hlasovaní Professional driver. Stal sa tak najvyššie oceneným modelom spomedzi viac ako 40 konkurentov.

Čitatelia britského magazínu Professional Driver zvolili hybridný Lexus ES 300h za najlepšie auto pre riadiacich pracovníkov. V tohtoročnej pravidelnej súťaži ocenilo vyše 100 porotcov túto limuzínu titulom Executive Car of the Year. Model ES 300h získal najviac hlasov spomedzi 40 modelov. Limuzína si získala uznanie poroty vysokou úrovňou komfortu a potešenia z cestovania, ako aj kvalitou materiálov a spoľahlivosťou hybridného pohonného systému.

Ľudia na manažérskych pozíciách sa čoraz častejšie rozhodujú pre dlhé medzimestské cesty alebo potrebujú dochádzať na letisko. Možnosť rýchlo natankovať auto na čerpacej stanici má preto veľký význam. Naši čitatelia zrejme ešte neveria, že jestvujúca sieť nabíjacích staníc je schopná túto výzvu zvládnuť. To je jeden z hlavných dôvodov, prečo bol hybridný Lexus ES 300h hodnotený vyššie ako niekoľko modelov s elektrickým pohonom. Je to takisto veľmi pohodlné auto, vyrobené s maximálnou starostlivosťou a spoľahlivosť Lexusu je na trhu veľmi dôležitá“, vyjadril sa Mark Bursa, redaktor britského časopisu Professional Driver.

Spoľahlivosť  Lexusu ES 300h v praxi

Od roku 1989 sa na svete predali viac ako tri milióny vozidiel Lexus ES. Spoľahlivosť, ktorou sa tento model pýši už roky, zdôrazňujú aj údaje siete autorizovaných servisov. Podľa zozbieraných údajov viac ako 90 %vozidiel ES, ktoré už najazdili viac ako 100 000 km, si nevyžadovalo výmenu brzdových doštičiek abrzdovýchkotúčov. Navyše viac ako polovica servisovaných automobilov s najazdenými kilometrami takmer 150 000 km má ešte stále pôvodné továrenské kotúče a brzdové platničky. Tento stav je dôkazom najvyššej kvality a starostlivosti o bezpečnosť zákazníkov.

Lexus si je istý kvalitou svojej limuzíny a preto ponúka rozsiahly záručný program. Na každý ES 300h sa vzťahuje plná záruka na tri roky alebo najazdených 100 000 km, 12-ročná záruka na perforáciu karosérie, záruka na hybridný pohon (5 rokov alebo najazdených 100 000 km) a záruku na hybridný akumulátor je možné predĺžiť na 10 rokov.

Atraktívna ponuka na autá z ročníka 2023

Exempláre modelového roku 2023 sú momentálne dostupné za atraktívnu cenu. Lexus ES 300h vo verzii Limited Edition má aktuálne cenové zvýhodnenie 18 000 eur. Model v spomínanej výbave môžu mať zákazníci už za 44 900 eur. Model je pritom plne vybavený množstvom bezpečnostných prvkov, ako aj prvkami, ktoré ešte viac zvýšia pohodlie vo vozidle. Štandardnou súčasťou vozidla sú tak napríklad: elektricky nastaviteľné a vyhrievané sedadlá, elektricky nastaviteľný a vyhrievaný volant, elektrické strešné okno, balík bezpečnostných systémov Lexus Safety System +2,5, multimediálny systém s 12-palcovým dotykovým displejom, vstavaná navigácia a hlasový asistent Lexus Concierge a 18-palcové ráfiky.

Autá vo verzii Limited Edition sú dostupné takmer ihneď. Na výber má zákazník rovnako tak aktraktívnu formu financovania. Operatívny lízing KINTO ONE ponúka financovanie mesačne už od 549 eur bez DPH. Výhodou tak je nielen nízka mesačná splátka, ale vďaka dopredu stanovenej a nemennej mesačnej splátke aj transparentnosť. Po ukončení prenájmu môžete jednoducho vozidlo vymeniť za ďalšie, nové.

Značky: