Prekvapí najmä veľkosť batérie.

Čínsky portál Weibo prišiel s najnovšími neoficiálnymi informáciami o iPhone 11, ktorý bude predstavený v septembri tohto roka.

Ďalší iPhone by mal podľa dohadov ponúknuť displej s vyššou obnovovacou frekvenciou na úrovni 90 až 120 Hz. Apple sa pravdepodobne stále rozhoduje, aká frekvencia bude optimálna z hľadiska celkového zážitku a výdrže smartfónu na jedno nabitie.

S výdržou súvisí ďalšia špekulácia o kapacite batérie, ktorá by mala v prípade Max verzie dosahovať až 4000 mAh. Aktuálna generácia, model XS Max, má 3174 mAh batériu a pri pohľade do minulosti – Apple nebol nikdy zástanca veľkých batérií. V kombinácii s vyššou obnovovacou frekvenciou displeja sa však tomuto kroku už asi nevyhne.

Weibo tiež tvrdí, že iPhone 11 ponúkne najrýchlejšie bezdrôtové nabíjanie na trhu. Aktuálne prvenstvo drží Huawei s 15 W bezdrôtovým nabíjaním.

A spomína sa aj trojitý zadný fotoaparát, ktorý by mal kombinovať hlavný fotoaparát, ultraširokouhlý fotoaparát a teleobjektív s 3× optickým zoomom. Túto kombináciu ponúka aj Huawei Mate 20 Pro. O tom, či bude mať nový iPhone stále Lightning port alebo už USB-C port, správy z Číny nehovoria nič.

Bude takto vyzerať iPhone 11? Zdroj konceptu: venyageskin1

Zdroj: 9to5mac, venyageskin1

Prečítajte si aj:

iPhone XS Max: Veľký displej pre náročných (RECENZIA)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit