Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V areáli zvolenského hotela Tenis sa uskutočnil už 15. ročník najväčšej slovenskej výstavy elektroniky a domácich spotrebičov FAST DAY. Takmer deväťdesiat značiek predstavilo novinky a najnovšie technológie sortimentu spotrebnej elektroniky, veľkej a malej bielej techniky, kancelárskej techniky, náradia a záhradkárskej techniky.

Pätnásty ročník Fast Day moderoval Tomáš Ďutka. Foto: Zuzana Dudášová

Po dvojročnej covidovej prestávke pripravila spoločnosť FAST PLUS najväčšiu výstavu elektroniky na Slovensku pre B2B segment. Na pätnástom ročníku FAST DAY sa od 11. do 13. októbra prezentovali novinky 89 značiek.

V stánkoch na ploche 2750 m2 sa predstavili nielen naše vlastné značky Sencor, Philco, Yenkee, Fieldmann, či Lamart, ale aj ďalší veľkí hráči na trhu s elektronikou a domácimi spotrebičmi, ako napríklad Samsung, Sage, SodaStream, Lenovo, Beko, TCL a mnoho ďalších,“ hovorí obchodný riaditeľ spoločnosti FAST PLUS Juraj Nedeliak a dodáva: „Na výstave sa tak mohli predajcovia a veľkoodberatelia prvýkrát stretnúť s tovarom, ktorý ešte len príde na trh a zároveň mali možnosť aj prakticky sa oboznámiť s funkciami noviniek, ako aj výrobkov, ktoré už sú na našich pultoch.

Mimoriadnu pozornosť vzbudil kuchynský kompostér FoodCycler od Sage. Foto: Patrik Muszka

V centre záujmu sú ekonomické a ekologické spotrebiče

Prvé dva dni výstavy FAST DAY boli vyhradené pre maloobchod, teda predajcov najrozšírenejšej siete predajní elektroniky PLANEO Elektro, tretí deň bol určený pre veľkoodberateľov a partnerov distribútora FAST PLUS.

Na výstave najnovších výrobkov zo všetkých oblastí elektro segmentu sme privítali 110 odberateľov, ktorí si tu vybrali, čím oslovia svojich zákazníkov v budúcom roku. Veľký záujem bol napríklad o bezzápachový kuchynský elektrický kompostér FoodCycler, najfarebnejšie kuchynské spotrebiče Sencor, televízor s uhlopriečkou 98‘‘ TCL za dostupnú cenu, zaujala aj značka Yenkee. Všeobecne je zvýšený záujem najmä o veľkú bielu techniku, keďže nové spotrebiče sú energeticky menej náročné ako staré modely, ďalej o smart technológie ako žiarovky či zásuvky, aj o aku program. Pozornosť si stále udržiavajú aj ekologicky šetrné produkty ako elektrokolobežky Sencor, či už spomínaný interiérový kompostér,“ približuje Nedeliak niektoré zaujímavé položky, s ktorými sa zákazníci môžu stretnúť už teraz, no najmä v predvianočnom období.

110 odberateľov si prišlo vybrať čím oslovia zákazníkov v budúcom roku. Foto: Patrik Muszka

Značky: