Výkonný štvoršachtový NAS server za dostupnú cenu. Výhodný pre domáceho používateľa, ktorý chce zdieľať dáta a užívať si multimédiá

Spoločnosť Synology predstavila nový DiskStation DS416j, čo je cenovo dostupný štvoršachtový NAS server určený pre domáceho používateľa na efektívnu správu množstva multimediálnych dát, ktoré môže zdieľať na ktoromkoľvek displeji v domácnosti.

SynologyDS416J_2Je určený pre ľudí, ktorí zhromažďujú fotografie, videá a digitálne súbory a potrebujú mať bezpečné miesto na centralizáciu týchto súborov na ich ďalšie zdielanie. Synology prinášame štvoršachtový model DS416j s bohatou ponukou aplikácií a veľkou kapacitou, čo umožní používateľom užívať si cloudovú synchronizáciu a streaming multimédií pri atraktívnej cene.

SynologyDS416J_3Synology DS416j je vyzbrojený dvojjadrovým CPU a prináša vysoký výkon – presahuje rýchlosť čítania 112 MB/s a rýchlosť zapisovania 101 MB/s pri konfigurácii RAID 5 v prostredí Windows — to znamená 37 % zvýšenie výkonu v porovnaní s jeho predchodcom. Model DS416j ponúka USB 3.0 port , vďaka ktorému môžete k tomuto domácemu serveru pripojiť externý pevný disk a množstvo ďalších zariadení a využiť vysokorýchlostný prenos multimediálneho obsahu a osobných súborov.

Synology DS416j bol dizajnovaný s ohľadom na používateľský komfort a energetickú úsporu. LED diódy na prednej strane so štyrmi úrovňami intenzity informujú používateľa o detailnej činnosti zariadenia. DS416j spotrebuje iba 21,6 W pri plnom zaťažení a iba 12,75 W v režime hibernácie.

Model DS416j využíva DiskStation Manager (DSM), čo je operačný systém pre sieťové dátové úložiská, ktorý ponúka rozsiahle portfólio aplikácií od zálohovania, cez multimédiá, až po nástroje na efektívnu prácu. Synology DiskStation DS416j je dostupný za odporučenú cena 312 Eur s DPH.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.