Aplikácia dostáva ďalšie vylepšenia, ktoré by ste mohli využiť.

Každopádne obrazovka s ovládacími prvkami sa postupne plní. Teraz najnovšie časovačom, ktorý vypne sledovaný obsah o 15, 20 alebo 45 minút, prípadne po odohratí epizódy. Je to pravdepodobne je to doplnková ochrana proti neustále rozsvietenému displeju. Nakoniec aj ochrana proti pokračovaniu nasledujúcich epizód seriálu.

Na základnej obrazovke aplikácie sa displej vypne podľa nastavenia Androidu. Pri sledovaní obsahu sa displej nevypne a zostane svietiť a ak má seriál pokračovanie, začne sa prehrávanie jeho ďalšej epizódy. Tu by sa dala využiť funkcia časovača, ktorá by to zastavila. Ak nezaspíte, Netflix si vypnete sami. Naopak, keď zaspíte, Netflix nebude vybíjať váš smartfón púšťaním ďalších a ďalších epizód.

Túto funkciu chápeme ako doplnkovú ochranu, keďže Netflix stačí vypnúť tlačidlom na vypnutie displeja / telefónu. Vtedy sa prehrávanie pozastaví a zapamätá sa pozícia sledovaného obsahu. Je to najrýchlejší spôsob, ako pozastaviť prehrávanie Netflixu. Ak by ste totiž stlačili tlačidlo domovskej obrazovky, zobrazí sa plávajúce okno a obsah sa bude prehrávať ďalej.

Prečítajte si aj:

Netflix si pozriete rýchlejšie aj na webe

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.