Cieľom by malo byť ešte presnejšie odporúčanie obsahu.

Podľa našich informácií sa objavilo v aplikácii Netflix hodnotenie s dvomi prstami. Doteraz ste mali možnosť hodnotiť film alebo seriál palcom dole alebo hore. Ekvivalentom podľa Netflixu v zmysle nie je to pre mňa alebo páči sa mi to. Teraz pribudla tretia možnosť, ktorá bude charakterizovať to, že sa vám daný obsah skutočne páčil.

Rozšírenú funkcionalitu sme videli na verzii pre smartfóny Android. Na to, aby ste si mohli túto funkciu vyskúšať v predstihu potrebujete beta verziu, ktorá sa dá stiahnuť zo servera APK Mirror. Na štandardnej verzii zatiaľ nový systém hodnotenia nefunguje. Novinka by mala v budúcnosti fungovať plošne, teda nie len vo verzii pre smartfóny.

Streamovacia služba vykonáva predpovede na to, čo chcete pozerať aj na základe vami pozeraného obsahu. Bežne sa k podobnému obsahu dostanete cez položku More like this v náhľade konkrétneho filmu. Aktívnym hodnotením máte možnosť ešte viac zúžiť vaše zameranie. No a nakoniec jedným z ďalších faktorov je pridávanie obsahu do zoznamu na pozretie označeného v anglickej verzii ako My List.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.