Ešte v minulom roku sme sa zúčastnili v bratislavskej Petržalke prezentácie LED obrazovky PH2,5 pre vnútorné nasadenie a LED panelov nového typu.

Takéto zariadenia sa využijú hlavne v oblasti prezentácií a firemných akcií. Na predstavení sme tak boli vo firme KVANT.

Pri pohľade zo zadnej strany je vidno, z čoho sa takáto LED obrazovka skladá

Táto spoločnosť dokáže pripraviť rôzne laserové show, ako je napr. efektné osvetlenie budov. To vyvolá veľmi netradičný a zaujímavý dojem.

LED obrazovky, alebo videosteny pritom v súčasnosti predstavujú najdynamickejšie sa rozvíjajúcu oblasť v zábavnom priemysle, reklame a prezentácii. Ich prenájmom a predajom sa spoločnosť KVANT zaoberá už od roku 2007.

Ešte zaujímavejšie sú LED panely, ktoré dokážu zobraziť prezentovaný obraz z každej strany

Popisované obrazovky sú určené na prenájom a majú spolu plochu približne 800 m2. Okrem toho firma dodáva aj kompletné systémy na kľúč.

Tento článok vyšiel aj v tlačenom januárovo-februárovom vydaní TOUCHIT č. 1-2/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.