Cooler Master prichádza na náš trh s cenovo dostupnými slúchadlami s názvom MasterPulse.

Určené sú predovšetkým pre hráčov hier, ale využitie nájdu aj u bežných užívateľov, ktorí si chcú vypočuť svoju obľúbenú skladbu.

coolermaster_3

Slúchadlá zaujmú vonkajšou hliníkovou konštrukciou, ktorá znesie aj menej šetrné zaobchádzanie. Vnútorná flexibilná čelenka je zmäkčená piatimi vankúšikmi, takže nikde nič netlačí. Mušle majú takisto mäkkú výplň, ktorá dodáva komfort pri nosení a zároveň izoluje od okolitých zvukov. V ľavej mušli je integrovaný mikrofón, priemernej kvality. Svoju funkciu plní dostačujúco.

Z tejto mušle taktiež vychádza plochý kábel s dĺžkou 1,2 m, ktorý nie je odnímateľný. Na kábli sa nachádza prvok na reguláciu zvuku a slúži aj na vypínanie a zapínanie mikrofónu. Ako malé mínus by som hodnotil veľkosť tohto prvku, mohol byť aj polovicu menší a absentuje tu tlačidlo na zdvihnutie hovoru/prepnutie ďalšej skladby, ak máte slúchadlá pripojené k mobilu.

MasterPulse disponujú 44 mm meničmi, ktoré sú predovšetkým zamerané na basovú zložku skladieb. Slúchadlá majú technológiu CoolerMaster Bass FX, ktorá mohutné basy ešte znásobí. Túto funkciu aktivujete odstránením bočných magnetických stien, vtedy basy vyniknú. Ak naopak bočné steny vrátite na slúchadlá, basy budú menej dominantné a vyniknú aj stredy a výšky, ktoré sú na týchto slúchadlách mierne zastreté. Je len na vás, ktorý spôsob počúvania si zvolíte.

Klady

  • odolná konštrukcia
  • komfort pri nosení

Zápory

  • Zbytočne veľký ovládací prvok na kábli

Verdikt

MasterPulse sú na trhu za prijateľnú cenu 79 EUR. V tejto cenovej kategórii je však konkurencia veľká a slúchadlá budú mať čo robiť, aby sa presadili. Každopádne kúpou chybu neurobíte.

Cena: 79 EUR

Zapožičal: Cooler Master

Autor: Filip Szalay