Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novinky spoločnosti Motorola, moto e22 a moto e22i sú tu, aby potešili vaše zmysly. Spotrebitelia môžu očakávať stereo reproduktory s podporou Dolby Atmos® – prvýkrát v rodine moto e. Okrem toho majú smartfóny plynulý displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz, štýlový dizajn a pozoruhodný systém fotoaparátov, ktorý zaručene vylepší vašu zábavu.

objavte bohaté zvukové a vizuálne zážitky s moto e22

Vydajte sa do divadla s moto e22, vďaka stereo reproduktorom a viacrozmernému zvukovému zážitku z Dolby Atmos®. Stereo reproduktory poskytujú lepšie basy, čistejšie vokály a ešte väčšiu čistotu pri vyššej hlasitosti. Vďaka podpore Dolby Atmos® nové zariadenia odhaľujú bohaté detaily vo všetkej vašej obľúbenej zábave prostredníctvom reproduktorov smartfónu, cez káblové a Bluetooth slúchadlá.

Vychutnajte si viac obrazovky a čistoty vďaka 6,5-palcovému displeju HD+ a obnovovacej frekvencii 90 Hz, ktorá pri zapnutom automatickom režime upraví obnovovaciu frekvenciu obrazovky z 90 Hz na 60 Hz1, aby poskytla najlepší zážitok zo sledovania a zároveň optimalizovala výdrž batérie. Okrem toho sa môžete tešiť na nádherne spracovaný, vodoodpudivý3 dizajn z prvotriednych materiálov a možnosť výberu z dvoch skvelých farieb: Astro Black alebo Crystal Blue2.

Svoje najlepšie zábery tiež môžete urobiť pomocou 16 MPx fotoaparátu s umelou inteligenciou, ktorý je vybavený presným snímačom hĺbky a predným fotoaparátom na selfie fotografie pripravené priamo na sociálne siete. So svojimi fotografickými zručnosťami môžete dokonca experimentovať prostredníctvom funkcie Dual Capture, ktorá vám umožňuje robiť fotografie alebo videá pomocou predného a zadného fotoaparátu súčasne.

Dostaňte sa do smartfónu okamžitým odomknutím pomocou čítačky odtlačkov prstov na bočnej strane zariadenia alebo pohľadom do predného fotoaparátu. Funkcia Power Touch vám umožní bezproblémovú navigáciu v zariadení dvojitým klepnutím na čítačku odtlačkov prstov, aby ste sa dostali k skratkám aplikácií vrátane priamej cesty domov v Mapách Google, skenovaniu čiarových kódov a ďalších.

Vychutnajte si to všetko na operačnom systéme AndroidTM 12, pri ktorom spoločnosť Motorola pokračuje vo svojom záväzku k čistému OS Android. Nové funkcie ochrany osobných údajov vrátane väčšej transparentnosti v súvislosti s používaním údajov aplikácií vám umožňujú ovládať a vytvárať bezpečnejšie a plynulejšie prostredie.

preskúmajte viaczmyslový zážitok s moto e22i

S novým moto e22i očakávajte vysokokvalitný, pohlcujúci zvuk, ktorý sa šíri z jedného reproduktora do druhého a zodpovedá akcii na obrazovke. Viacrozmerný zvukový priestor Dolby Atmos® odhaľuje bohatšie detaily, väčšiu hĺbku a čistotu vašej obľúbenej zábave, vďaka čomu sa dostanete do centra zážitku.

Tento mimoriadne široký 6,5-palcový displej s rozlíšením HD+ ponúka rýchle zobrazenie s frekvenciou 90 Hz1 a poskytuje ostrejšie fotografie a text. Jeho tenký, elegantný a vodoodpudivý3  dizajn si môžete zakúpiť vo farbe Graphite Gray alebo Winter White2.

Hlavný fotoaparát s rozlíšením 16 MPx sa môže pochváliť ohromujúcimi výsledkami a využíva softvérové funkcie, ako je Time Lapse na zachytenie obsahu novým spôsobom. Fotografie vyzerajú profesionálne vďaka snímaču hĺbky a predný fotoaparát zachytí vaše dokonalé selfie. Najmä, keď použijete režim Face Beauty, ktorý prirodzene vyhladzuje pleť a škvrny na fotografiách.

Môžete sa rozlúčiť s heslami a privítať okamžitý prístup vďaka čítačke odtlačkov prstov na boku zariadenia, ktorá okamžite odomkne smartfón jediným dotykom. Alebo môžete aktivovať funkciu Power Touch dvojitým ťuknutím na čítačke odtlačkov prstov, čím získate skratku k skratkám, ktoré vám umožnia prístup k funkciám, akými je priama trasa domov v Mapách Google, skenovanie čiarových kódov a ďalšie.

Získajte všetko, čo moto e22i ponúka, na systéme AndroidTM 12 (edícia Go), ktorý vám poskytne rýchlejší, inteligentnejší a privátnejší zážitok z Androidu. Od otvárania aplikácií v priebehu niekoľkých sekúnd s plynulejšími animáciami až po nulové čakanie na prázdnej obrazovke – tento operačný systém má záväzok šetriť miesto a pamäť.

dostupnosť

moto e22 bude na Slovensku dostupný vo verzii 3GB/32GB Astro Black s cenou 139,90 EUR koncom septembra.

Značky: