Popri všetkých tých rozmerných slúchadlách s nevšednými vlastnosťami je tu konečne niečo iné.

HIVE podsie zaujmú okamžite, na prvý pohľad, svojimi rozmermi. Nabíjacia škatuľka je taká malá, že ju môžete nosiť v ľubovoľnom vrecku. Slúchadlá sú skutočne bezdrôtové a v tejto kategórii sú to jedny z najmenších, aké sa dajú kúpiť.

Na jedno nabitie vydržia prehrávať hudbu 3,5 hodiny a s kolískou získate celkovo 15 hodín prehrávania, kým ju bude potrebné nabiť. Extra záležitosťou je nabíjanie cez USB-C. Nemusíte nosiť starý microUSB kábel len kvôli tomu, aby ste si mohli nabiť slúchadlá. Tlačidlom na zadnej strane môžete hocikedy zistiť stav nabitia kolísky. Vpredu sú štyri modré LED diódy informujúce o približnej kapacite nabitia. Slúchadlá sa prichytia magneticky, takže z kolísky nevypadnú ani po jej otvorení.

V ušiach držia pevne a dajú sa využiť aj pri športe. Využívajú malý rozmer, nemajú ale samostatné aretačné vložky. Preto nebudú vhodné pri každom type športu. Odolajú postriekaniu vodou a prachu, a to vďaka certifikácii IP54. Dá sa s nimi telefonovať a ovládať hovory a hudbu tlačidlami na ich tele.

Slúchadlá sa dajú po pripojení z nabíjačky vyhľadať alebo sa okamžite spárujú k pred tým pripojenému zariadeniu. Po zvukovej stránke dostanete dobrý basový prejav. Hudobný prejav slúchadiel je vyvážený a budete s ním spokojní.

Verdikt

Niceboy HIVE podsie sú priamou ukážkou toho, ako vyzerá cenový tip v oblasti skutočne bezdrôtových slúchadiel. Môžeme na nich hľadať menšie nepresnosti, no pri tejto cene, nemajú slúchadlá skutočne žiadnu podstatnú nevýhodu. Reprodukcia je dobrá, párovanie funguje na prvýkrát a ešte sú aj vodoodolné.

Cena: 39 €

Zapožičal: Niceboy

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.