Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Genesis rozširuje svoj sortiment o dva nové modely herných myší Zircon 660 a Krypton 660

GENESIS Zircon 660 a Krypton 660 sú dve úplne nové myši v portfóliu značky určené pre hráčov, ktorí oceňujú ľahký dizajn, presnosť a pohodlie. Oba modely sú vybavené nielen renomovanými optickými snímačmi, ale aj vysokokvalitnými dielmi pre vyššiu odolnosť a náležitý komfort bez ohľadu na typ úchopu.

Optické senzory od renomovaného výrobcu

Obe herné myši GENESIS Zircon 660 a GENESIS Krypton 660 sú vybavené renomovanými optickými senzormi od renomovaného výrobcu. Senzory eliminujú negatívne účinky pozitívneho a negatívneho zrýchlenia a ďalšie anomálie, ktoré môžu pokaziť váš herný zážitok. Srdcom myši GENESIS Zircon 660 je snímač Pixart PAW3311 s rozlíšením 12 000 DPI, ktorý dokáže zaznamenávať pohyby s maximálnou rýchlosťou 300 palcov za sekundu a zrýchlením 35 G.

GENESIS Krypton 660 využíva senzor Pixart PAW3327, ktorý ponúka bezchybné snímanie pohybu s maximálnou rýchlosťou 220 palcov za sekundu a zrýchlením 30G. Jeho rozlíšenie je 12 000 DPI.

S káblom alebo bez neho. Obe verzie sú možné

GENESIS Zircon 660 je myš vytvorená pre tých, ktorí chcú pracovať s plnou všestrannosťou. Preto je tento model vybavený pokročilou funkciou trojitého pripojenia. Používatelia môžu zariadenie používať bezdrôtovo výberom bezdrôtovéhorežimu RapidSpeed™ (poskytuje káblový výkon bez kábla), alebo sa môžu pripojiť k počítaču pomocou technológie BT 5.0 a optimalizovať tak spotrebu energie pri každodennej práci. Dôležité! GENESIS Zircon 660 môže fungovať aj káblovo a so súčasným nabíjaním, a to všetko bez prerušenia hry.

GENESIS Krypton 660 splní očakávania fanúšikov klasického, plne káblového hrania. Tento model je vybavený neodnímateľným káblom Paracord, ktorý sa v porovnaní s bežnými káblami vyznačuje väčšou pevnosťou, nižšou hmotnosťou a flexibilitou, a ponúka tak neprerušovanú zábavu bez opakovaného kontaktu s hranou stola.

Menšia hmotnosť znamená rýchlejšiu odozvu

Rýchlejšie zdvíhanie myši a žiadna únava ani po hodinách sedenia. Nízka hmotnosť oboch modelov (GENESIS Zircon 660 váži 59 gramov, GENESIS Krypton 660 váži len 49 gramov) bola dosiahnutá premysleným výberom materiálov, použitím ľahkého kábla Paracord a jedinečných výrezov na spodnej strane. To všetko radí tieto modely medzi špičkové ľahké myši dostupné na trhu.

Cena a dostupnosť

Herná myš GENESIS Krypton 660 je k dispozícii u vybraných predajcov a aktuálne aj na Smarty.sk za odporúčanú cenu 29 EUR v čiernej alebo bielej farbe.

Herná myš GENESIS Zircon 660 je k dispozícii u vybraných predajcov a aktuálne aj na Smarty.sk za odporúčanú cenu 44 EUR v čiernej alebo bielej farbe.

https://genesis-zone.com/product/zircon-660-black
https://genesis-zone.com/product/krypton-660-black

Značky: