Video uniklo na internet skôr, ako malo.

Očakávaná Nokia 9 by mala byť konečne oficiálne predstavená. Táto informácia sa objavila nedávno a teraz ju potvrdzuje aj uniknuté reklamné video, ktoré prezentuje kľúčové vlastnosti nového smartfónu.

Hlavným lákadlom Nokie 9 má byť 5 zadných fotoaparátov. Tie by mali podľa videa fotiť scénu súbežne a vytvoriť tak výslednú fotografiu v špičkovej kvalite a s bezkonkurenčným množstvom detailov. Zadný fotoaparát by mal vďaka piatim senzorom zachytiť až 10× viac svetla v porovnaní s tradičnými fotoaparátmi.

Uniknuté video na Nokiu 9

Bezdrôtové nabíjanie aj čítačka odtlačkov prstov v displeji

Zdá sa, že zadný fotoaparát teda neponúkne teleobjektív s optickým zoomom alebo ultraširokouhlý fotoaparát, ako je tomu v prípade konkurenčných zariadení. Päť fotoaparátov má zabezpečiť najvyššiu možnú kvalitu výslednej fotky. Okrem nich nechýba ani blesk a senzor na meranie hĺbky scény.

Nokia 9 tiež ponúkne podporu bezdrôtového nabíjania, snímač odtlačkov prstov priamo v displeji, procesor Snapdragon 845 a 6 GB RAM + 128 GB úložisko.

Zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Nokia 9 PureView: Smartfón s piatimi fotoaparátmi by mal byť oznámený už čoskoro

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit