Výrobca chystá vlastnú udalosť.

Nokia 9 je pravdepodobne jedna z najdlhšie očakávaných vlajkových lodí. Hovorí sa o nej prakticky od príchodu spoločnosti HMD Global, ktorá vyrába smartfóny značky Nokia, na trh. Niekoľko mesiacov tiež kolujú internetom neoficiálne fotografie smartfónu s unikátnou zadnou stranou – tá obsahuje až 5 zadných fotoaparátov. Na oficiálne oznámenie Nokie 9 však stále čakáme.

Zmeniť by sa to mohlo koncom januára 2019. Informuje o tom ruský portál Nokia Anew. HMD Global podľa neoficiálnych informácií pripravuje vlastnú udalosť, na ktorej konečne predstaví Nokiu 9 a pripravených má aj „množstvo prekvapení„.

Nokia 9 by mala ponúknuť 5,9-palcový displej s rozlíšením 1440 × 2960 pixelov, procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM, 128 GB úložisko, 5 zadných fotoaparátov a senzor na meranie hĺbky a tiež aj 4150 mAh batériu. Sami sme zvedaví, či sa jej koncom januára 2019 naozaj dočkáme.

Nokia 9 na neoficiálnych fotografiách

Zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Nokia 9 sa ukazuje na nových renderoch a v 360-stupňovom videu. Päť fotoaparátov ako základ?

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit