HMD Global predstavuje: tri nové inteligentné telefóny Nokia, klasický telefón, novú službu na dátový roaming a špeciálny 007 kryt z kevlaru v rámci spolupráce s 25. bondovkou s názvom Nie je čas zomrieť .

Nokia 8.3 5G a možnosti fotografovania

Nokia 8.3 5G a možnosti fotografovania

  • Nokia 8.3 5G – globálny 5G inteligentný telefón a mobilná hviezda filmu Nie je čas zomrieť
  • Nokia 5.3 – posúva hranice v spracovaní, výkonu a zobrazovacích schopnostiach vďaka klasickému škandinávskemu designu a štyrom fotoaparátom
  • Nokia 1.3 – rýchly a bezpečný inteligentný telefón s Android 10 (Go edition) za nízku cenu
  • Nokia 5310– člen rodiny klasických telefónov s možnosťou prehrávať obľúbené skladby
  • HMD Connect Global Roaming Service – udrží vás v spojení na cestách

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, oznámila tri nové inteligentné  telefóny, klasický telefón a službu na dátový roaming. Nokia 8.3 5G je prvým inteligentným telefónom Nokia s podporou 5G. Ďalšími novinkami sú inteligentné telefóny Nokia 5.3 a Nokia 1.3 spolu s klasickým telefónom Nokia 5310. Navyše HMD Global vstupuje do celkom novej kategórie služieb s HMD Connect Global Data Roaming, ktorá vás udrží v spojení kedykoľvek.

Vďaka spolupráci s 25. bondovkou s názvom Nie je čas zomrieť sa fanúšikovia dočkajú taktiež 007 krytu z kevlaru pre modely Nokia 6.2 a Nokia 7.2, ktorý ochráni telefón ako nepriestrelná vesta.

Produktové novinky

 Nokia 8.3 5G

Prvý skutočne globálny 5G inteligentný telefón Nokia je navrhnutý tak, aby podporoval 5G po celom svete. Ide o prvý inteligentný telefón, ktorý používa 5G RF Front End modul spoločnosti Qualcomm s viac ako 40 rôznymi RF komponentami. Nokia 8.3 5G je tak zariadením, ktoré je pripravené na ďalší rozvoj v oblasti 5G.

Nokia 8.3 5G taktiež ponúkne PureView fotoaparát so štyrmi snímačmi a optikou ZEISS. Novinkou je funkcia ZEISS Cinema, ktorá umožní zachytiť a editovať pôsobivé videá v zhoršených svetelných podmienkach. Tie budú doplnené  zvukom OZO Audio. Nokia 8.3 5G je vhodným zariadením pre tých, ktorí chcú byť pripravení na budúcnosť v podobe rýchleho streamovania a hrania hier na cestách vďaka 5G konektivite. Farebné prevedenie Polar Night čerpá z fínskych koreňov a je inšpirované arktickou oblohou.

Nokia 5.3

Medzi hlavné lákadlá patrí fotoaparát so štyrmi snímačmi, procesor Qualcomm Snapdragon 665 a dvojdenná výdrž na jedno nabitie. AI pomôže dosiahnuť skvelé snímky pri fotení v zhoršených svetelných podmienkach vďaka nočnému režimu.

Nokia 5.3

Nokia 5.3

Širokouhlý snímač sa postará o snímky s väčším záberom a makro snímač potom zaistí detailné snímky fotené zblízka. Veľký 6,55“ displej umožní pohodlné sledovanie obsahu a hranie hier celý deň. Nokia 5.3 je odolné a dobre vyzerajúce zariadenie, ktoré ponúkne výhody najnovšieho operačného systému Android 10 a rýchly prístup ku Google Asistentovi vďaka vyradenému tlačidlu.

Nokia 1.3

Nokia 1.3 ponúka moderné technológie a Android 10 (Go edition) za zaujímavú cenu – prezentovaná suma bola 95 eur. Ponúkne taktiež novú aplikáciu Camera Go, AI pre lepšie snímky v zhoršených svetelných podmienkach, Gallery Go a ostrý HD+ bezokrajový displej, ktorý ponúkne výborné pozorovacie schopnosti tak v temnej miestnosti, tak na ostrom slnku.

Nokia 1.3

Nokia 1.3 a portrétové fotky

Vďaka Android 10 (Go edition) vám Nokia 1.3 poskytne väčšiu plynulosť, bezpečnosť a milióny aplikácií na každodenné použitie.

Nokia 5310

Nokia 5310 ponúkne MP3 prehrávač, FM rádio a dva výkonné reproduktory na prednej strane, ktoré zaistia komfortné počúvanie obľúbených skladieb. Nokia 5310 ponúka klasický design s modernými elegantnými prvkami a batériu s veľkou výdržou.

Nokia 5310

Nokia 5310

HMD Connect Global Data ROAMING – dátové pripojenie

Spoločnosť HMD Global vstupuje do novej kategórie služieb zavedením služby HMD Connect Global Data Roaming Service. Tá vám umožní na celom svete čerpať zo svojej dátovej SIM karty a mať plnú kontrolu nad pripojením vo chvíľach, kedy ste na cestách. HMD Connect Global Data Roaming umožní jednoduchšie pripojenie a spoplatnené je len to, čo miniete. Aplikácia HMD Connect ponúkne prehľadnú kontrolu nad dátovým plánom, možnosť okamžitého navýšenia limitu a ľahké prispôsobenie vašim aktuálnym potrebám. HMD Connect Global Data Roaming taktiež automaticky zaisťuje bezpečné pripojenie. Služba HMD Connect bude dostupná v režime beta testovania na stránkach HMDConnect.com.

HMD Connect Global Data Roaming Service je v súčasnosti dostupná vo viac ako 120 krajinách a HMD Global bude spoločne s partnerom Greenwave System a lokálnymi operátormi rozširovať pokrytie v ešte viacerých sieťach a krajinách.

TELEFÓNY NOKIA V NAJNOVŠEJ BONDOVKE

Vďaka spolupráci s filmom Nie je čas zomrieť budú telefóny Nokia oficiálnymi telefónmi v 25. bondovke. Súčasťou spolupráce je taktiež kampaň s názvom „Jediná výbava, ktorú naozaj budete
potrebovať“, ktorej tvárou je agentka Nomi, ktorú stvárni Lashana Lynch.

V spolupráci so snímkou Nie je čas zomrieť bo, vyrobený špeciálny 007 kryt z kevlaru pre modely Nokia 6.2 a Nokia 7.2. Kevlar je materiál, ktorý je päťkrát silnejší ako oceľ a je využívaný v nepriestrelných vestách.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.