Nokia predstavila dve novinky portfólia cenovo dostupných inteligentných telefónov Nokia 2.4 a Nokia 3.4. Predstavená bola taktiež služba HMD Connect Pro, ktorá ponúka bezpečný a transparentný dátový roaming na celom svete. Súčasné novinky sú ďalším krokom spoločnosti HMD Global na ceste stať sa plnohodnotným poskytovateľom nielen hardvéru, ale taktiež softwaru a služieb.

Nové telefóny Nokia

Nová Nokia 2.4 sa môže pochváliť umelou inteligenciou, dvojdennou výdržou batérie na jedno nabitie a veľkým HD+ displejom. Pre tých, ktorí od telefónu očakávajú niečo naviac, je tu model Nokia 3.4. Tá ponúka pokročilý trojitý fotoaparát s ultra širokouhlým snímačom, vyšší výkon oproti predchodcovi a displej s minimálnymi rámčekmi a priestrelom pre predný fotoaparát. Vďaka moderným funkciám, zaujímavému dizajnu a čistému systému Android sú tieto telefóny ideálnym partnerom pre všetkých, ktorí hľadajú cenovo dostupné zariadenie, na ktoré sa môžu spoľahnúť.

Nokia 3.4

Nokia 3.4

Nokia 2.4

Nokia 2.4 prináša do modelového radu Nokia 2 hneď niekoľko moderných funkcií. Medzi tie patria napríklad fotoaparát s umelou inteligenciou, ktorý sa postará o lepšie snímky počas nepriaznivých svetelných podmienok a možnosť rozostriť pozadie po vyhotovení snímky. Veľký dôraz je kladený aj na zabezpečenie telefónu, preto Nokia 2.4 disponuje čítačkou odtlačkov prstov na zadnej strane a taktiež možnosťou odomykať zariadenie pomocou tváre. Konštrukcia zariadenia ponúka dobré spracovanie a krásny design spolu s vysokou odolnosťou. Vďaka veľkej 6.5” HD+ obrazovke si fanúšikovia môžu vychutnať na plno svoje obľúbené hry, filmy a seriály. Nokia 2.4 je vybavený čistým systémom Android s prísľubom bezpečnostných aktualizácií na 3 roky a hlavných systémových aktualizácií na 2 roky. Telefón je tak naplno pripravený na Android 11 a 12.

Nokia 3.4

Nová Nokia 3.4 poteší fanúšikov procesorom Qualcomm Snapdragon 460, ktorý ponúka nielen znateľne vyšší výkon, ale aj dlhšiu výdrž na jedno nabitie. Kvalitný predný fotoaparát a trojitý zadný fotoaparát s ultra širokým snímačom a umelou inteligenciou zaistí zábavu behom fotografovania a nakrúcania videí. Veľký 6,39” HD+ displej potom poteší pri ich prezeraní a sledovaní multimediálneho obsahu. Nokia 3.4 na trh vstupuje s čistým OS Android 10 a s prísľubom aktualizácie na Android 11 a 12. Nechýba dvojdenná výdrž na jedno nabitie a prémiový nadčasový design inšpirovaný živými farbami severskej prírody. Skvelé spracovanie potom dodáva telefónu dostatočnú odolnosť pred nástrahami bežného dňa.

HMD Connect Pro

HMD Global, ktorý stojí za značkou Nokia oznámila taktiež dátový roaming pre podniky HMD Connect Pro. Ten poskytuje pohodlnejší spôsob, ako udržať zariadenia pripojené k internetu na celom svete a to celkom bezpečne a transparentne. Nová služba ponúka aj centralizovanú správu SIM kariet, vďaka čomu možno predchádzať podvodom, bezpečne kontrolovať informácie a využiť diagnostiku a riešenia problémov v reálnom čase. Vďaka spolupráci s viac ako 600 operátormi v 160 krajinách poskytuje HMD Connect Pro flexibilnú, transparentnú a jednoduchú správu dátového roamingu bez ohľadu na to, v ktorej krajine firma pôsobí.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.