Britská spoločnosť Nothing predstavila svoj prvý produkt. 

Nothing ear (1) sú TWS slúchadlá s aktívnym potlačením hluku ANC, bezdrôtovým nabíjaním a odolnosťou proti vode. Slúchadlá sa vyznačujú jedinečným priehľadným dizajnom, pričom nabíjacie puzdro aj slúchadlá sú vyrobené z číreho plastu. Ten umožňuje nazrieť cez časť puzdra a tiež nahliadnuť do vnútra bezdrôtových slúchadiel.

Hmotnosť slúchadiel je iba 4,7 g. Komora s objemom 0,34 cm3 má jediný 11,6 mm dynamický menič. Nothing ear (1) podporuje pripojenie Bluetooth 5.2 s kodekmi SBC a AAC. Každé slúchadlo tiež podporuje dotykové gestá na ovládanie režimov prehrávania a ANC.

Nothing ear (1)Zdroj: Nothing
Nothing ear (1), Zdroj: Nothing

Slúchadlá je možné spárovať so zariadeniami iOS a Android. K dispozícii je aplikácia pre ovládanie funkcií, ako sú dotykové gestá, ANC, EQ, aj pre aktualizáciu softvéru. ANC má dve úrovne nastavenia. Je ho možné aj celkom vypnúť, čo predĺži výdrž batérie. K dispozícii je tiež ambientný režim.

Doba prehrávania na jedno nabitie so zapnutým ANC je 4 hodiny. Pokiaľ sa ANC vypne, doba prehrávania sa predĺži na takmer 6 hodín. Nabíjacie puzdro môže poskytnúť celkovo až 34 hodín hracieho času. To je možné nabíjať pomocou kábla USB-C. Nechýba podpora bezdrôtového nabíjania Qi.

Nothing ear (1)Zdroj: Nothing
Nothing ear (1), Zdroj: Nothing

Cena TWS slúchadiel Nothing ear (1) je stanovená na 99 eur. Novinka bude k dispozícii v 45 krajinách vrátane USA, Európy, Veľkej Británie a Indie. Bude k dispozícii od 31. júla na webových stránkach spoločnosti Nothing v obmedzenom množstve. Širšia dostupnosť je ohlásená od 17. augusta.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.