Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sieť pobočiek Allianz – Slovenskej poisťovne sa rozrastá. Najnovšia pribudla začiatkom septembra v nákupno-zábavnom centre Bory Mall v bratislavskom Lamači. Allianz – Slovenská poisťovňa pôsobí na domácom trhu už niekoľko desiatok rokov a je lídrom v poskytovaní vysokokvalitných služieb a produktov. Na Slovensku je najväčšou univerzálnou poisťovňou
a spravuje približne 7 miliónov poistných zmlúv.

Poisťovňa má širokú sieť prevádzok, tvorí ju 51 vlastných predajných miest. Nová pobočka v Bory Mall je k dispozícii každý deň, v pracovných dňoch je otvorená od 10. do 21. hodiny a počas víkendov od 9. do 21. hodiny.

Tešíme sa, že budeme ku klientom opäť bližšie, toto nákupné centrum má veľký obchodný potenciál a je postavené na strategickom mieste,“ hovorí Milan Rajec, riaditeľ odboru servisu klientom v Allianz – SP. Svoje produkty poisťovňa ponúka aj v 231 agentúrnych kanceláriách po celom Slovensku a tiež prostredníctvom viac ako 5-tisíc finančných agentov.

Nákupno-zábavné centrum Bory Mall ponúka možnosť kvalitných nákupov a príležitostí na trávenie voľného času. Návštevníci v ňom nájdu takmer 200 obchodov, reštaurácií, kaviarní a zaujímavé atrakcie pre deti. Poloha centra pri diaľnici D2 je ľahko dostupná, pre vodičov je k dispozícii viac ako 2 400 parkovacích miest na vonkajšom alebo podzemnom parkovisku.

Značky: