Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Fanúšikovia športových automobilov, ktorí sa nevedia dočkať novej Toyoty GR Supra, si ju budú môcť otestovať na virtuálnom okruhu. Nová športová Toyota debutuje v marcovej aktualizácii automobilového pretekárskeho simulátora  Gran Turismo Sport na PlayStation 4.

Necelý rok potom, ako sa v Gran Turismo Sport objavila GR Supra Racing Concept, vyráža na virtuálny okruh populárneho automobilového simulátora aj sériová  Toyota GR Supra piatej generácie. Automobil bude v hre patriť do kategórie N300. Vývojári populárnej hry stvárnili model Supra do najmenších detailov, takže hráči sa budú cítiť skoro ako v naozajstom aute.

Ďalšou novinkou v marcovej aktualizácii GT Sport je Autopolis International Circuit, ktorú vyžaduje okruh na ostrove Kjúšú. Jazda po tomto okruhu si vyžaduje maximálne sústredenie, najmä v prípade, že vodič súperí o pozície s inými modelmi Supra štvrtej a piatej generácie.  Ďalšou novinkou v GT Sport je nová séria pretekov Supra Legend .

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Fanúšikovia rýchlych pretekov na PlayStation 4 dnes majú na výber širokú škálu modelov Toyoty –  historických, súčasných a dokonca aj konceptov. Vo virtuálnej ponuke značky nájdeme klasickú Toyotu Supra, kupé 2000GT a MR2 GT-S, koncepčné S-FR a S-FR Racing Concept ako aj FT-1 Vision Gran Turismo, prototypy LMP1 Toyota TS030 Hybrid a TS050 Hybrid, a takisto rozličné verzie  GT86  od sériových až po pretekárske autá skupiny  B.

Značky: