Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Vychýrený zvuk Panasonic a rozšírené basy v kompaktnom vyhotovení
  • Zlepšené pohodlie a ergonomické prispôsobenie vďaka trom rôznym veľkostiam gumových vložiek do uší
  • Odolnosť proti striekajúcej vode IPX4 pre bezstarostné cvičenie a nosenie za každého počasia
  • Vďaka podpore hlasovým asistentom je digitálny pomocník vzdialený na jedno ťuknutie
  • Výber z troch farieb: čierna, biela a ružová

Spoločnosť Panasonic predstavuje nové bezdrôtové slúchadlá RZ-B210W, ktoré boli navrhnuté  tak, aby  stali súčasťou vášho každodenného života.

Po úspechu bezdrôtových slúchadiel Panasonic RZ-100W sa novinka RZ-B210W vyznačuje moderným dizajnom v rôznych farbách, ktorý vyhovie každému vkusu a situácii.

Technológia, ktorá zlepší každý váš deň

Bezproblémová integrácia do vášho života

Na cestách možno batériu dobíjať pomocou nabíjacieho obalu, ktorý poskytuje ďalších 16 hodín energie. Štyri LED diódy na obale indikujú zostávajúcu úroveň nabitia batérie, pričom každá LED dióda predstavuje plné nabitie oboch slúchadiel na 4 hodiny prehrávania. Plné nabitie obalu i slúchadiel dosiahnete iba za 2 hodiny pomocou priloženého kábla USB-C.

Slúchadlá RZ-B210W sú odolné voči striekajúcej vode podľa normy IPX4, takže ich môžete nosiť pri intenzívnom tréningu alebo v akomkoľvek počasí.

Výrazný ergonomický dizajn je navyše kombinovaný s výberom z troch rôznych gumových vložiek do uší (S/M/L), ktoré sa dokonale prispôsobia každému uchu. Výsledkom je vysoká úroveň komfortu, rovnako ako bezpečné uchytenie a utesnenie pre lepšie zaistenie zvuku. Podpora hlasovej asistencie prostredníctvom pripojeného mobilného zariadenia znamená, že váš digitálny pomocník je k dispozícii iba na jedno ťuknutie.

Legendárny zvuk Panasonic

Prekonáva všetky očakávania

Slúchadlá RZ-B210W ponúkajú výnimočnú kvalitu zvuku Panasonic vďaka 10 mm meničom, ktoré umožňujú kompaktné rozmery obalu slúchadiel. Boli vyladené pre rozšírené basy, ktoré predbehnú všetky očakávania od takého elegantného tvaru.

Zdroj: Panasonic

Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0 zaistí nielen stabilné pripojenie, ale tiež zabezpečuje čistý zvuk.

Dostupnosť

Slúchadlá Panasonic RZ-B210W budú k dispozícii od novembra 2021 v predaji u autorizovaných predajcov a v internetovom obchode Panasonic. Cena je aktuálne 79,99 eur.

Značky: