Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Atraktívny herný dizajn, protišmyková spodná strana a vysoká odolnosť 

Ak chcete zdôrazniť herný charakter svojej izby, vyplatí sa vybaviť sa nielen príslušenstvom s RGB podsvietením, ale taktiež poriadnou klávesnicou, podložkou pod myš a taktiež podlahovou rohožou pod herné kreslo alebo pracovnú stoličku. Ponuka posledných menovaných produktov v katalógu Genesis sa práve rozšírila o modely Tellur 400 a Tellur 300 v atraktívnom hernom dizajne.

Ide o štyri nové varianty líšiace sa tvarmi a grafickým prevedením. Tellur 300 je okrúhla podložka čiernej farby so symbolmi rozpoznateľnými pre milovníkov videohier. Oproti tomu Tellur 400 má až tri rôzne tvary a vzory: na okrúhlej je stuhnutá láva v tvare loga Genesis, na štvorcovej futuristický pohlaď a na osemhrannej jednoduchý rámček s logom značky. Priemer všetkých podlahových rohoží je 100 cm.

Mimoriadne dôležitá je pri všetkých podložkách jej protišmyková spodná strana. Práve vďaka nej sa nemusíte báť, že vám rohož pri pohybu stoličky po podlahe skĺzne. Toto riešenie umožňuje udržať stabilnú polohu pri hraní a chráni podlahu alebo parkety pred poškriabaním kolieskami alebo nohami stoličky.

Podlahové rohože Genesis Tellur sú dostupné prostredníctvom vybraných predajcov a resellerov za cenu od 39 EUR.

Značky: