Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Používatelia digitálnych technológií vytvárajú stále viac digitálneho obsahu. Na túto situáciu reaguje spoločnosť Western Digital a vyvíja a dodáva používateľom inovatívne riešenia, ktoré im napomôžu zachytiť, uložiť a zdieľať digitálny obsah a mať ho pod kontrolou. Na prebiehajúcom veľtrhu IFA 2019 spoločnosť Western Digital predstavuje svoje najnovšie produkty pod značkami WD_Black, WD a SanDisk

Nadšený hráč počítačových hier chce vždy zvíťaziť, rodinný kronikár chce uchovať vzácne spomienky a fotograf chce uložiť jedinečný záber. Pre všetkých týchto používateľov, a nie len pre nich, sú určené nové produkty Western Digital, ktoré poskytujú prvotriednu kvalitu, výkon a spoľahlivosť, a držia tak krok s rastúcimi nárokmi používateľov.

WD_Black

Produktová rada externých herných diskov WD_Black, je postavená na mieru hráčom počítačových hier, ktorí čelia problémom pri rozhodovaní, ktoré obľúbené hry obetovať, v okamihu, kedy ukladacia kapacita ich herných zariadení dosiahla limit. Medzi piatimi novinkami tejto produktovej rady stojí za povšimnutie herný disk WD_Black P50 Game Drive SSD, ktorý je vo svojej triede prvým externým herným diskom s rozhraním SuperSpeed USB (20 Gb/s). Táto novinka bude v predaji v priebehu tohto roku. Navyše táto produktová rada zahŕňa dva externé disky licencované značkou Xbox: Herný disk WD_Black P10 Game Drive pre Xbox One (už teraz k dostupný) a WD_Black D10 Game Drive pre Xbox One (dostupný koncom septembra). Tieto dva disky ponúkajú taktiež skúšobné členstvo v programe Xbox Game Pass Ultimate. Produktová rada WD_Black poskytuje výkon, kapacitu a spoľahlivosť, ktoré umožnia hráčom na PC, aj konzolách hrať ešte lepšie a bez obmedzenia.

WD

Oceňovaná produktová rada prenosných externých diskov My Passport™ je najnovšie vylepšená tak, aby omnoho lepšie vyhovovala dnešným potrebám používateľov. Teraz s kapacitou až 5 TB vo vôbec najtenšom rozmere ponúka tento disk väčší ukladací priestor kdekoľvek na cestách pre ľahký prenos a uchovávanie dát, ako sú drahocenné fotografie, videa a dokumenty. Nové externé disky My Passport a My Passport for Mac sú dodávané v širokej palete farebných variant a štíhlom dizajne a je na nich poskytovaná trojročná záruka. 

SanDisk

Značka SanDisk u svojej novej pamäťovej karty SanDisk Extreme PRO CFexpress Card Type B využíva technológiu NVMe novej generácie. Nová karta je určená predovšetkým pre fotografov a kameramanov, ktorí potrebujú využívať výhody najmodernejších technológií pre digitálny obsah vo vysokom rozlíšení. Vďaka doslova bleskovej rýchlosti prenášania dát, viac než trikrát vyššej než pri našich existujúcich pamäťových kartách, karty formátu CFexpress umožňujú konzistentné nahrávanie videa v rozlíšení RAW 6K video a vylepšujú sled prác. Nové karty budú dostupné v priebehu tohto roku.

SanDisk ďalej predstavuje pamäťovú kartu 1TB SanDisk Extreme PRO SD UHS-I    – najrýchlejšiu kartu na svete s kapacitou 1 TB formátu UHS-I SD

Ďalším vystaveným prielomovým produktom značky SanDisk je svetovo prvé zariadenie typu dva-v-jednom, bezdrôtová nabíjačka s automatickým zálohovaním iXpand Wireless Charger . Tento nový produkt ponúka používateľom súčasne nabíjanie a lokálne zálohovanie fotografií pre iPhony a smartfóny s Androidom, ktoré podporujú technológiu Qi. Tieto riešenia prinášajú elegantný spôsob, ako bezpečne zálohovať digitálne spomienky pri rutinnej činnosti, akou je dobíjanie telefónu.

Pre zákazníkov, ktorí hľadajú rýchlu dodatočnú ukladaciu kapacitu pre svoj iPhone a chcú na ňom uvoľniť miesto pre ďalšie fotografie a videa uvádza SanDisk nový flash disk iXpand Flash Drive Go.