Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo rozširuje portfólio príslušenstva Lenovo Go z novej podznačky ohlásenej minulý mesiac.

Široké portfólio účelového príslušenstva pre PC je koncipované tak, aby riešilo bežné problémy s produktivitou, ako je multitasking na niekoľkých zariadeniach, slabá batéria na cestách alebo frustrujúca kvalita zvuku pri konferenčných hovoroch. Príslušenstvo Lenovo Go je určené na inšpirovanie a posilnenie postavenia používateľov v novom hybridnom pracovnom svete a ponúka jednotné kontaktné miesto pre vstup, napájanie a zvukové funkcie, ktoré pomáhajú zvyšovať efektivitu a celkový pracovný priestor.

Napríklad Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse, ktorá bola predstavená minulý mesiac, je dokonalým spoločníkom pre multitasking používateľa, ktorý často prepína medzi zariadeniami. Spárujte až tri zariadenia a bez námahy medzi nimi prechádzajte stlačením jediného tlačidla. Profesionálov, ktorí sa neustále pohybujú medzi pracovnými priestormi doma alebo v kancelárii, poteší súprava Lenovo Go USB-C® Wireless Charging Kit. Vďaka jedinečnej technológii Power-by-Contact (PbC) dokáže bezdrôtovo nabíjať typické 13” a 14” notebooky. Podložku jednoducho zapojíte do nabíjačky s výkonom 45 až 65 W a základňu prijímača pripojíte k USB typu C na notebooku. Vďaka využívaniu softvérových riešení na prácu oveľa viac hodín trávime nosením slúchadiel, ktoré často nie sú optimalizované pre dnešné komunikačné platformy. Káblový reproduktor Lenovo Go oslobodzuje uši od tlaku v slúchadlách a ponúka flexibilitu a vynikajúcu kvalitu zvuku. Reproduktor Lenovo Go je ideálny pre domácu kanceláriu, pracuje s Microsoft Teams a obsahuje dva všesmerové mikrofóny, ktoré zosnímajú zvuk aj zo vzdialeného konca miestnosti a tiež zlepšujú čistotu zvuku.

Príslušenstvo Lenovo Go ponúka portfólio produktov navrhnutých na základe poznania požiadaviek zákazníkov a pomáha používateľom dosiahnuť ich potenciál znížením technologických prekážok produktivity. Podznačka ponúkne sadu príslušenstva na riešenie najbežnejších výziev flexibilnej práce:

  • Nabíjanie: Úzkosť z nízkej úrovne nabitia batérie je rozšírenou výzvou, ktorej čelia pracovníci, ktorí sú v neustálom pohybe, každý deň. Energetické riešenia spoločnosti Lenovo Go riešia tento problém radom riešení káblového aj bezdrôtového nabíjania. K Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank, ktorá bola ohlásená minulý mesiac, je pribalená bezdrôtová nabíjacia sada Lenovo Go USB-C. Súprava na bezdrôtové nabíjanie, ktorá poskytuje slobodu pohybu medzi pracovným priestorom a inými miestami, eliminuje potrebu odpojenia a opätovného pripojenia napájacieho kábla. Súprava je schopná nabíjať 13” alebo 14” notebooky až do 65W a pracuje s patentovanou technológiou Power by Contact od spoločnosti Energysquare. Sortiment dopĺňa Lenovo Go Wireless Mobile Power Bank. Vďaka kapacite 10 000 mAh môžu používatelia súčasne nabíjať až 30W zariadení, jedno cez bezdrôtové pripojenie Qi a dve cez USB-C. Vďaka tomu, že eliminuje potrebu viacerých káblov a ponúka priechodné napájanie, power banka minimalizuje problémy s životnosťou batérie pre používateľov, ktorí sa pohybujú počas vykonávania svojej práce.
  • Vstupné zariadenia: Rodina Lenovo Go ponúka dynamické pracovné prostredie a ergonomický dizajn pre maximálnu produktivitu. Predstavuje nové vstupné zariadenia nevyhnutné pre rôzne pracovné priestory. K bezdrôtovej myši Lenovo Go Multi-Device Mouse, ktorá bola ohlásená minulý mesiac, sa pripájajú ďalšie štyri vstupné zariadenia. Bezdrôtová myš Lenovo Go USB-C poskytuje všetky dôležité funkcie, ktoré pomáhajú prispôsobiť sa všetkým prostrediam. Nabíjateľná batéria ponúka až tri mesiace1 používania s presným modrým optickým snímačom, ktorý je schopný pracovať takmer na akomkoľvek povrchu. Programovateľné obslužné tlačidlo a nastaviteľná citlivosť DPI poskytuje používateľom lepšiu kontrolu. Pretože mnoho pracovníkov pracuje vo vzidalenom prostredí dlhé hodiny, dlhodobé používanie počítačov môže byť doslova veľkým problémom. Bezdrôtová vertikálna myš Lenovo Go ponúka optimalizovaný uhol a zakrivenie s prirodzenou pozíciou „podania ruky“, ktorá znižuje tlak na zápästie a namáhanie predlaktia. Je navrhnutý z pohodlného korkového materiálu pokrytého UV vrstvou a je tiež ľahké ho utrieť a vyčistiť. Optickú myš je možné pripojiť bezdrôtovo a poskytuje presnosť ukazovania až s 2 400 bodmi na palec (DPI) a šiestimi programovateľnými tlačidlami pre osobnú konfiguráciu. Bezdrôtová klávesnica Lenovo Go ponúka ultrarýchle dotykové tlačidlo s vertikálnym vytiahnutím pre prirodzenejšie písanie a negatívnym náklonom pre zníženie namáhy zápästia. Rovnako ako ergonomická myš, aj klávesnica je ošetrená opierkou dlaní z korkového materiálu pokrytou UV vrstvou. K dispozícii je tiež prenosná, bezdrôtovo pripojená a nabíjateľná numerická klávesnica Lenovo Go Wireless, ideálna pre milovníkov čísel a kúzelníkov vo svete tabuliek.
  • Audio: Lenovo Go Wired Speakerphone, ktorý pracuje s Microsoft Teams, oslobodzuje uši od dlhodobého nosenia slúchadiel, avšak otvorené kancelárske prostredie, verejné priestory a žonglovanie medzi rodinným a pracovným životom v domácnosti sa k reproduktorom nehodia. Lenovo Go obsahuje ponuku headsetov, ktoré vyhovujú rôznym zvukovým potrebám pri konferenčných hovoroch a videohovoroch. Lenovo Go Wired ANC Headset a Wireless ANC Headset poskytujú rovnaký vynikajúci zvukový zážitok pre uši v dvoch rôznych balíkoch. Jeden je pripojený pomocou kábla USB typu C alebo typu A a druhý je bezdrôtový s duálnym pripojením Bluetooth, ktoré umožňuje súčasné párovanie medzi dvoma zariadeniami. Prípadne ho možno pripojiť pomocou USB typu C a bude sa súčasne aj nabíjať. Oba headsety spolupracujú s Microsoft Teams a ponúkajú pokročilé aktívne potlačenie hluku s prispôsobiteľným zvukovým zážitkom prostredníctvom softvéru. Lenovo Go ANC In-ear Headphones prinášajú rovnako vysoko kvalitný zvukový zážitok s aktívnym potlačením šumu aj vo vysoko prenosnom balení, avšak používatelia môžu prepnúť do okolitého režimu „hovoru“ jednoduchým klepnutím na tlačidlo. Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby univerzálne fungovali s akýmkoľvek zariadením USB typu C, a sú vybavené in-line tlačidlami na rýchle ovládanie prehrávania a hovorov. Pre najlepšie prispôsobenie sú súčasťou balenia tri veľkosti silikónových koncoviek do uší.

Správa prispôsobených nastavení môže byť často nepríjemnou prácou, najmä ak vyžaduje otvorenie viacerých aplikácií na prispôsobenie rôznych kritérií. Softvér Lenovo Go Central pomáha používateľom spravovať a ovládať kompatibilné príslušenstvo z jednej aplikácie. Úpravy nastavení myši alebo správa zvukových konfigurácií headsetov sa dajú ľahko dosiahnuť pomocou intuitívneho rozhrania. Cesta na dlhé vzdialenosti alebo len medzi domácimi a kancelárskymi priestormi môže byť frustrujúcim zážitkom s často potrebným príslušenstvom. Hodenie smartfónu, náhlavnej súpravy, myši a napájacej banky do prenosného kufra spolu s notebookom môže spôsobiť poškodenie a poškriabanie obrazoviek, rozdelenie káblov alebo rozbitie tlačidiel. Elegantne navrhnutý organizér Lenovo Go Tech Accessories Organizer chráni príslušenstvo pomocou komprimovaných priehradiek a zipsov chrániacich proti striekajúcej vode. Vďaka špeciálnym sekciám pre myš, powerbanku, slúchadlá do uší a napájací kábel, priestor pre smartphone a perá má všetko svoje ľahko dostupné miesto.

Cena a dostupnosť v regióne EMEA:

 K dispozícii od začiatkuCena od (s DPH)
VstupLenovo Go Wireless Multi-Device MouseSeptember 202149
Lenovo Go USB-C Wireless MouseSeptember 202136
Lenovo Go Wireless Vertical MouseOktóber 202149
Lenovo Go Wireless Split Keyboard December 2021€89
Lenovo Go Wireless Numeric KeypadDecember 2021€49
NabíjanieLenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20,000 mAh)September 2021€80
Lenovo Go Wireless Mobile Power Bank (10,000 mAh)Marec 2022€69
Lenovo Go Wireless Charging KitDecember 2021€139
AudioLenovo Go Wired ANC HeadsetJanuár 2022€99
Lenovo Go Wireless ANC HeadsetJanuár 2022€159
Lenovo Go ANC In-ear HeadphonesJanuár 2022€79
Lenovo Go Wired SpeakerphoneOktóber 2021€99
 Lenovo Go Tech Accessories OrganizerNovember 2021€45

 

Značky: