HTC predstavilo inteligentné novinky zo svojej dielne.

Sú nimi smartfóny HTC U Ultra a HTC U Play.

HTC U Ultra

Novinka v podobe telefónu HTC U Ultra sa vyznačuje duálnym displejom, ktorý poskytuje všetky dôležité a najpoužívanejšie informácie – obľúbené kontakty, aplikácie, pripomienky, udalosti. Hlavný displej zariadenia má veľkosť 5,7 palca, zatiaľ čo druhý 2,05 palca. Povrch telefónu pokrýva liquid surface s 3D tvarovaním.

Procesorom je Qualcomm Snapdragon 821, operačným systémom je Android 7.0 s HTC Sense. Vďaka HTC Sense Companion je zariadenie predurčené k tomu, aby sa stalo vaším verným spoločníkom, ktorý vám vždy rád poradí, ako teplo sa v daný deň obliecť, kedy je ideálne vyraziť do práce a tiež vám nezabudne nikdy pripomenúť včasné dobitie batérie, ktorej kapacita je 3000 mAh.

HTC U Ultra má 64 GB alebo 128 GB úložisko, 4 GB RAM, navyše je tu možnosť rozšíriť pamäť telefónu o microSD až do 2 TB. Hlavný fotoaparát ponúka 12 MPx, kým predná kamera dosahuje až 16 MPx. Je vybavená technológiou UltraPixel.

Telefón dokáže rozoznať váš hlas a reagovať naň, aj keď je v režime spánku. HTC U Sonic zasa zanalyzuje stavbu vášho ucha pomocou zvukového pulzu.  Slúchadlá s malými mikrofónmi tak môžete prispôsobiť hladine zvuku vo vašom okolí s tým, že sa dokonale prispôsobia vášmu sluchu.

HTC U Play

Druhou novinkou je smartfón HTC U Play, ktorého displej je v porovnaní s predchádzajúcim modelom o čosi menší – má 5,2 palca. Povrch telefónu je rovnaký ako v prípade HTC U Ultra, rovnako je to aj s funkciou HTC Sense Companion či s technológiou rozpoznávania reči, ktoré sú vyvinuté tak, aby si o majiteľovi telefónu zapamätali čo najviac.

Dvojica telefónov sa odlišuje rozmermi, váhou i výkonom. HTC U Play je o 25 g ľahší, váži 145 g. Kapacita batérie je 2500 mAh. K dispozícii bude s procesorom MediaTek Helio P10 s 32 GB alebo 64 GB vnútornou pamäťou plus 3 GB alebo 4GB RAM. Vzadu má 16 MPx fotoaparát. Operačným systémom je Android Marshmallow.

Obe novinky budú u nás dostupné v priebehu marca 2017.

Značky: