Nové vianočné vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete vo vašej obľúbenej predajni tlače. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať tiež cez mobilnú aplikáciu.

Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu.

Zdroj: TOUCHIT

Čo všetko v novom vydaní TOUCHIT nájdete?

Nové vydanie už dýcha Vianocami a nájdete v ňom vianočnú darčekovú poradňu. Ak hľadáte inšpiráciu, čo kúpiť vašim blízkym pod stromček, určite neprehliadnite naše tipy.

Zavedieme vás aj na výstavu IFA v Berlíne, detailne otestujeme nový iPhone a poradíme aj s výberom veľkých slúchadiel. Venovať sa budeme aj kradnutiu autorských práv umelou inteligenciou.

V súťaži môžete vyhrať smartfón TCL a počítačovú skrinku Endorfy. Zapojte sa do našich mesačných súťaží tu.

Nové vianočné vydanie TOUCHIT 9-10/2023 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné.

Teraz aj s darčekom – sonickou zubnou kefkou, smartkamerou či knihou. Cena predplatného začína už od 18,90 eura>>

Pozrite sa, čo v novom vydaní TOUCHIT ešte nájdete:

Zakázané štetce a boj o povahu učenia v ére UI

Má neurónová sieť „právo“ učiť sa na verejne dostupných dátach tak, ako to robí človek? Môže sa systém umelej inteligencie pozerať na to, ako ľudia maľujú, píšu či čokoľvek iné a následne to umne imitovať? Alebo pre neho ľudsky chápaná forma učenia a následné používanie naučených praktík neplatí a mala by byť zakázaná?

Umelá inteligenciaZdroj: elements.envato.com
Umelá inteligencia

Cenový prehľad veľkých slúchadiel

Veľké slúchadlá na hlavu majú svojich priaznivcov najmä v argumente lepšej dynamiky a priestorového podania či plnosti zvuku. Kategória veľkých slúchadiel sa dá rozdeliť na slúchadlá s menšími mušľami, ktoré sa na uši len priložia a na slúchadlá s väčšími mušľami, ktoré obopnú celé vaše ucho. Tieto slúchadlá sú vhodné nielen na domáce použitie a už niekoľko rokov je vidno, že si ich nosíme stále radšej so sebou, či už do rušných dopravných prostriedkov alebo do kancelárií.

Creative Zen Hybrid Pro ClassicZdroj: TOUCHIT
Creative Zen Hybrid Pro Classic

10 najväčších IT hrozieb vo firme

Ochrániť firemné dáta sa javí ako neľahká úloha a administrátori majú sťaženú prácu aj kvôli novodobým technológiám. Tiež aj preto, že zamestnanci si nosia do práce svoje vlastné zariadenia, ako napríklad smartfóny alebo notebooky. To by nakoniec nemusel byť až taký problém, ak by sa s nimi nepripájali do firemnej siete.

BezpečnosťZdroj: 123rf.com
Bezpečnosť

Nové vianočné vydanie TOUCHIT 9-10/2023 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné.

Teraz aj s darčekom – sonickou zubnou kefkou, smartkamerou či knihou. Cena predplatného začína už od 18,90 eura>>

Značky: