Nové vydanie TOUCHIT už čoskoro dostanete v novinových stánkoch. Naši predplatitelia už môžu aktuálne vydanie čítať cez našu aplikáciu. Ak ste predplatiteľ, máte na elektronický prístup automatický nárok. Aktivujte si aplikáciu tu. Časopis samozrejme poputuje aj do vašich poštových schránok.

V novom vydaní sa detailne pozrieme na zúbok vlajkovej lodi HONOR 10ktorý môžete teraz aj vyhrať v našej súťaži. Zhrnuli sme aj novinky, ktoré prinesie Apple. Všetky podstatné veci sa dočítate v našom článku.

Stretli ste sa už s digitálnou šikanou? Vydával sa niekto na chate za vás a vytváral si falošné profily? Digitálna šikana narastá a my sa tejto téme venujeme v novom vydaní časopisu TOUCHIT. Dočítate sa aj o tom, ako s digitálnou šikanou bojovať.

Prinášame aj test telefónov. V ňom máme nové modely pre každú peňaženku a vekovú skupinu. A rozširujeme naše testovacie spektrum. Do našej testovacej vzorky už stabilne zapadla Nokia a ide na to svojou cestou. Rovnako sme pridali aj značky Doro, Noa a Xiaomi. Porovnali sme aj dva najnovšie tablety Apple iPad (2018) a Huawei MediaPad M5 10,8 LTE. Ktorý z tohto vyšiel ako víťaz?

Nezabudli sme ani na fanúšikov softvéru. Zrecenzovali sme nový CorelDRAW Graphic Suite 2018 a pre našich čitateľov prinášame úplnú verziu softvéru Ashampoo Photo Commander 15 zadarmo.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných bude čakať v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať predplatné v našom eshope

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT. TOUCHIT je moderný časopis, pre ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii.

Čo nové chystá Apple?

V minulom vydaní magazínu TOUCHIT sme vám priniesli informácie a novinky z vývojárskych konferencií spoločností Google a Microsoft. Tradičný kolobeh zakončil začiatkom júna Apple a ako sme zvyknutí, predstavil toho naozaj veľa. Prečítajte si novinky, na ktoré sa môžu tento rok tešiť všetci používatelia Apple zariadení.

Digitálna šikana a ako proti nej bojovať?

Vďaka rozšíreniu internetu a sociálnych sietí sa súčasné mladé generácie potýkajú s celkom novými hrozbami. Nejde pri tom len o digitálnu šikanu, ktorá sa týka predovšetkým detí a tínedžerov, ale aj o problémy týkajúce sa dospelej populácie, kde patrí podvodné vytvárane imitátorských účtov či fenomén tzv. Revenge pornografie.

Testovali sme: iPad (2018) vs. Huawei MediaPad M5 10,8 LTE

Segment tabletov v posledných mesiacoch prestupuje z nohy na nohu na jednom mieste. Noviniek je minimum a keď sa nejaká objaví, logicky púta našu pozornosť. Uplynulé týždne však priniesli dva najočakávanejšie tablety tohto roka. Otestovali a porovnali sme ich.

TOUCHIT je moderný časopis, pre ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii. Nové vydanie na vás čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať predplatné cez náš eshop.

Značky: