Nové vydanie časopisu TOUCHIT práve vychádza. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať už teraz cez mobilnú aplikáciu.

Oznam pre predplatiteľov časopisu:

Našim predplatiteľom ďakujeme za dôveru a za to, že odoberajú náš časopis TOUCHIT. Kvôli aktuálnej situácií na Slovensku, ktorá výrazne obmedzuje aj distribučné kanály ako Mediaprint Kapa či Slovenskú poštu, vás láskavo prosíme, o trpezlivosť s doručením magazínu. Podľa informácií od našich distribútorov, sa môže doručenie vydania priamo do vašej schránky oneskoriť. Počítajte prosím s doručením do 7 až 9 pracovných dní. My aj naši distribútori však robíme všetko pre to, aby ste časopis mali čo najskôr, hygienicky zabalený a doručený. Zatiaľ si ho môžete čítať elektronicky cez aplikáciu TOUCHIT. Ako predplatiteľ máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu.
V prípade, ak by sa situácia na Slovensku nevyvíjala priaznivo, budeme Vás informovať o našich ďalších krokoch, ktoré budeme citlivo zavádzať pre čo najlepšie dodávanie našich služieb s kvalitou, na ktorú ste v TOUCHIT zvyknutý.
Veľmi pekne vám ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť a želáme vám veľa pevného zdravia.

V novom vydaní časopisu TOUCHIT sme otestovali najnovšie notebooky. Ak teda hľadáte vhodný nástroj na home office, možno si dokážete vďaka nášmu testu vybrať. Zároveň sa vám pri práci z domu bude určite hodiť aj monitor. Sprievodcu kúpou monitora nájdete tiež v aktuálnom vydaní.

Hoci sa veľký mobilný kongres MWC tento rok z bezpečnostných dôvodov neuskutočnil, my sme si vytvorili taký náš vlastný a prinášame čitateľom veľkú reportáž o tom, čo firmy predstavili napriek tomu, že MWC nebolo. Otestovali sme aj smartfóny s extra dlhou výdržou a pozreli sme sa aj na novinky od Samsungu, ktorý priniesol skladací telefón a 100-násobný zoom.

Povieme vám aj o tom, aký je moderný kybernetický konflikt pod taktovkou štátov. Má mnohé podoby. Tie najvýraznejšie a z hľadiska okamžitého efektu najničivejšie podoby totiž dokážu zdevastovať ekonomiku a celkom rozbiť fungovanie spoločnosti. Čo to všetko znamená a ako vyzerá pokročilý kybernetický útok v plnej sile? Aj o tom sa dočítate v najnovšom vydaní TOUCHIT.

V našich súťažiach môžete zase vyhrať atraktívne ceny: hodinky Canyon, Nokia 3310, inteligentnú žiarovku či odolný hard disk ADATA. Zapojte sa do súťaží tu.

Využite teraz našu mimoriadnu ponuku ročného predplatného spolu s príručkou Začíname so smartfónom v našom eshope.  

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch  za 2,49 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné od 19,90 eura v našom eshope.  

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT.

Ako vyzerá súčasný kybernetický konflikt a akú podobu má kybervojna

Moderný kybernetický konflikt pod taktovkou štátov má mnohé podoby. Ani zďaleka nejde len o špionáž, či narúšanie demokratických procesov formou dezinformačných kampaní, ako by sa mohlo z hľadiska mediálneho pokrytia zdať. Tie najvýraznejšie a z hľadiska okamžitého efektu najničivejšie podoby totiž dokážu zdevastovať ekonomiku a celkom rozbiť fungovanie spoločnosti. Čo to všetko znamená a ako vyzerá pokročilý kybernetický útok v plnej sile?

MWC 2020: Mobilný svetový kongres, ktorý nebol. O nové smartfóny však neprídeme

Huawei MatePad

Huawei MatePad, Zdroj: Huawei

Rok 2020 sa do histórie zapíše ako rok, kedy sa neuskutočnil mobilný svetový kongres. Táto udalosť, ktorá sa každoročne koná koncom februára v Barcelone, je tým najdôležitejším sviatkom vo svete smartfónov a mobilných technológií – minimálne z hľadiska počtu noviniek, ktoré sú počas niekoľkých dní predstavené širokej verejnosti.

Smartfóny s dlhou výdržou aj extra drahé kusy

Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4, Zdroj: Xiaomi

Vývoj ide dopredu, nie vždy je viditeľný na prvý pohľad. Typicky tak v prípade batérií. Kým 5000 mAh batérie mali špeciálne modely, inak povedané hrubé a ťažkopádne, dnes majú takto veľké kapacity aj vlajkové lode. To sú smartfóny, ktoré nemôžu byť hrubé a neforemné. Výrobcovia to vedia dobre zamaskovať a použijú veľký displej.

Notebookové novinky

Acer Swift 3

Acer Swift 3, Zdroj: Acer

Nádielka notebookov na tento mesiac so sebou prináša procesory Intel Core z deviatej a desiatej generácie. Ako vidno, postupne bude čoraz viac CPU z deviatej generácie obsadzovať konfigurácie notebookov na rok 2020. To aj napriek tomu, že už je k dispozícii 10. generácia. Výrobcovia si na ne zvykajú pomaly, a uvádzanie intelovských čipov počas roka nie je úplne v zhode s príchodom nových notebookov. Výrobcovia tak integrujú to, čo je k dispozícii a novinku si niekedy nechajú o rok.

Kupujeme nový monitor: Ako si vybrať ten správny model

AOC monitory

Zdroj: AOC

Možno vás týmto tvrdením prekvapíme, ale monitory ponúkajú veľkú rozmanitosť. Za posledné roky sa technológie zobrazovacích panelov posunuli natoľko dopredu, že pri voľbe novej obrazovky už nestačí vyberať iba na základe uhlopriečky a ceny. Je vhodné myslieť aj na ďalšie parametre, na ktoré vás v tomto článku upozorníme.

Využite teraz našu mimoriadnu ponuku ročného predplatného spolu s príručkou Začíname so smartfónom. 

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch  za 2,49 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné od 19,90 eura v našom eshope.