Nové vydanie časopisu TOUCHIT práve vychádza. 

Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať už teraz cez mobilnú aplikáciu. Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. Časopis samozrejme poputuje aj do vašich poštových schránok.

Nové vydanie TOUCHIT

V novom vydaní TOUCHIT sme sa zamerali na TOP produkty tohto roka. Dozviete sa, ktoré produkty považujeme za skutočné najlepšie. Tiež sa dočítate kam sa bude uberať herný priemysel a ako sa zmenili herné konzoly. Nazrieme aj do histórie operačného systému Android a tiež do vývoja procesorov.

Ak používate iPhone, poradíme vám, ako prejsť aj na MacBook a nebáť sa zmeny. Otestovali sme novú GoPro Hero9, najnovšie notebooky a tiež najlepšie fotoaparáty na trhu.

V tomto vydaní si naši čitatelia dokonca našli vianočný darček zadarmo v podobne knihy Zrýchlená doba koronová od autora Rolanda Kyšku. Knihu si môžete objednať aj samostatne v našom e-shope>>

V našich súťažiach môžete zase vyhrať atraktívne ceny programovateľného robota či autokameru Mio. Zapojte sa do súťaží tu.

MacBook Air (M1): Teraz je ten správny čas na kúpu MacBooku

Nové vydanie TOUCHIT

Testovali sme najnovší MacBook Air, ktorý je vybavený procesorom Apple M1 a objektívne treba povedať, že po dlhých rokoch sme sa opäť dočkali revolúcie.

Konzoly novej generácie sú tu: Xbox Series X|S vs. PlayStation 5

Nové vydanie TOUCHIT

Hráči majú po siedmich rokoch opäť veľký dôvod na radosť. Generácia herných konzol Xbox One a PlayStation 4 sa postupne blíži ku koncu, pretože do predaja sa dostala nová generácia v čele s Xbox Series X a PlayStation 5. Čím sa odlišuje nová generácia a ktorú konzolu si vybrať?

História operačného systému Android

Nové vydanie TOUCHIT

Operačný systém Android bol oficiálne oznámený v novembri 2007 a na trh prišiel takmer o rok neskôr. Odvtedy výrazne dospel, zlepšil sa a získal nové funkcie. Tento rok prišla na trh už jeho 11. generácia a v momente, keď čítate tento článok, ju už možno máte nainštalovanú vo vašom telefóne.