Nové vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete v novinových stánkoch. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať cez mobilnú aplikáciu už teraz. Objednajte si ročné predplatné od 19,90 eur teraz aj s reproduktorom Xiaomi alebo powerbankou Xiaomi. Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. Časopis samozrejme poputuje aj do vašich poštových schránok.

V októbrovom čísle časopisu TOUCHIT sa vrátime na výstavu IFA v Berlíne, z ktorej prinášame veľkú reportáž, v ktorej nájdete všetky dôležité novinky na jednom mieste. Ako budú vyzerať naše domácnosti s najnovšími technológiami? Toto všetko sme videli na výstave IFA. Nazrieme aj do servisného centra Bosch, kde uvidíte, ako to v takom servise vyzerá.

Povieme si aj to či sa dá dnes naozaj žiť bez Googlu. VIete si predstaviť život bez Google máp, Gmailu či Obchodu Play?

V októbrovom TOUCHITe sa venujeme elektromobilite. Ako to bude u nás s elektromobilmi, aká je ich budúcnosť, odkiaľ pochádza ich zdrojová energia? Prestavíme tiež nový skúter-sharing, ktorý je už dostupný na Slovensku. Nezabudli sme samozrejme ani na testy slúchadiel, reproduktorov, mobilov, notebookov a množstvo ďalšieho hardvéru.

Naši čitatelia si budú môcť úplne zadarmo stiahnuť úplnú verziu Ashampoo Backup 2020. A prinášame a tipy pre Office a Android.

V našich súťažiach môžete zase vyhrať atraktívne ceny: reproduktor Niceboy Raze, slúchadlá Logitech a Niceboy či powerbanku TCL. Zapojte sa do súťaží tu.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch  za 2,49 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné od 19,90 eura v našom eshope.  Teraz aj so Xiaomi powerbankou či Xiaomi bezdrôtovým reproduktorom. Kúpte si predplatné tu. 

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT.

Dá sa žiť bez Googlu?

To je otázka, nad ktorou sa mnohí nezamýšľame a proste so službami firiem žijeme. Nemusí to byť len Google. Takých služieb, ktoré sa nám vryli pod kožu, je viac. Facebook, Outlook.com, Yahoo Mail, vaša on-line fotoslužba a mnohé ďalšie, napríklad cloudové úložisko vašich súborov. Pravdepodobne aj vy máte život previazaný s Googlom. Dokonca až tak, že služby tohto giganta považujete za samozrejmosť.

Elektrické autá na Slovensku. Fikcia alebo realita?

Elektrická autá boli hlavným spoločným menovateľom výrobcov automobilov na nedávnej výstave IAA vo Frankfurte. Boli sme tu osobne a podrobne sledovali, aké sú trendy v tejto oblasti. Boli sme na stánkoch spoločností BMW, Hyundai a Mercedes-Benz, na inom mieste v tomto vydaní nájdete aj predstavenie noviniek od firmy Bosch.

Bezdrôtové multimediálne reproduktory

Cenové tipy na multimediálne reproduktory. To je naša trojica vybraných modelov, pre tých, čo hľadajú reproduktor za výhodnú cenu. Nie sú to majstri sveta zvuku, prinesú ale dobrú zábavu a možnosti na počúvanie hudby. Tri modely, tri rôzne zamerania. Prvý je skôr na doma, druhý je pre deti a tretí je ideálny na von.

Vynovený internetový prehliadač Microsoft Edge: Konkurencia aj pre Google Chrome

Kto by to bol povedal? Po nelichotivej minulosti Internetu Explorer a po nenaplnenom potenciáli pôvodnej verzie prehliadača Microsoft Edge prichádza Microsoft s programom na prezeranie webových stránok, ktorý si naozaj zaslúži pozornosť.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch  za 2,49 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné od 19,90 eura v našom eshope.  Teraz aj so Xiaomi powerbankou či Xiaomi bezdrôtovým reproduktorom. Kúpte si predplatné tu. 

 

 

Značky: