Operátor zaradil do portfólia aj inteligentné hodinky od Samsungu s UV čističkou.

Telekom rozšíril portfólio zariadení, ktoré si môžete kúpiť k novému paušálu alebo pri jeho predĺžení. Novinkou je motorola moto g9 play s uhlopriečkou 6,5 palca a batériou s kapacitou 5000 mAh. K dispozícii je v modrej i zelenej farbe s cenou od 1 eur mesačne pre Ideál 32 a ďalšie paušály. Ceny pre ostatné paušály nájdete na webe Telekomu.

Nokia 5.3 je telefón strednej triedy so štyrmi fotoaparátmi a veľkým displejom (6,55 palca). Telekom ho zaradil v modrej farbe, od 1 eur mesačne pre paušály od Nekonečno SD. Ceny pre ďalšie paušály nájdete na webe Telekomu.

Telekom zaradil do ponuky aj Xiaomi Redmi 9AT. Tento cenovo dostupný model má šancu osloviť masy, nakoľko má veľký displej, solídny výkon a je v klasickej čiernej farbe. Ceny nájdete na webe Telekomu.

Samsung hodinky s UV čističkou

Telekom oznámil aj drobné zmeny vo svojom portfóliu. Huawei P40 lite je odteraz dostupný v čiernej farbe a tri modely inteligentných hodiniek od Samsungu (Galaxy Watch3 41mm, Galaxy Watch3 45mmGalaxy Watch Active2 44mm) ponúka v nových bundloch.

Okrem samotných hodiniek obsahujú aj antibakteriálnu UV čističku s funkciou bezdrôtového nabíjania. Je to príslušenstvo v bielej farbe a nájdete ho v týchto baleniach:

Huawei v Magenta 1

Telekom upravil aj ponuku Magenta 1. Teraz sú v nej zahrnuté dva modely Huawei: P40 liteP30 lite.

Pri Huawei P40 lite v oboch farbách sa dá ušetriť:

  • 1 eur mesačne a 28 eur akontácia pri Ideál 32 a Ideál 37 (spolu 52 eur)
  • 2 eur mesačne pri paušáloch Základ 11 až Ideál 27 (spolu 48 eur)

Huawei P30 lite, tiež v oboch farbách, je v Magenta 1 lacnejší:

  • o 2 eur mesačne a 28 eur akontáciu pri Ideál 32 a Ideál 37 (spolu 76 eur)
  • o 3 eur mesačne pri paušáloch Základ 11 až Ideál 27 (spolu 72 eur)

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Telekom predstavil 16 nových T paušálov: Nechýba skutočné nekonečno

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit