Telekom začal rok 2020 zostra.

Magentový operátor oznámil, že do svojej ponuky zaradil celkovo štyri nové smartfóny – dve novinky od Huawei, jeden model od Xiaomi a jeden smartfón od značky CAT.

Huawei nova 5T bude k dispozícii v dvoch farbách: Black a Midsummer Purple. Patrí do vyššej strednej triedy, ponúka 5 AI fotoaparátov a fialová farba sa nám v redakcii dizajnovo veľmi páči. Naše poznatky z používania telefónu si môžete prečítať tu.

Ceny pre jednotlivé paušály Telekomu sú k dispozícii na webe operátora:

Druhým modelom od Huawei je low-end Huawei Y6s. Novinka bude k dispozícii v modrej farbe a od ÁNO L pri kúpe cez web vyjde celková cena len na 5 €:

Telekom rozšíril svoje portfólio aj o model Xiaomi Redmi Note 8T. K dispozícii je v bielej farbe za priaznivú cenu: od ÁNO L len za 5 € pri kúpe cez web:

Pre milovníkov odolných telefónov je k dispozícii CAT S52. Novinka bude v tradičnej čiernej farbe. Odolný je voči prachu, vode, pádom či vysokým teplotám a určite poteší svoju cieľovku. Prečítajte si našu recenziu TU.

Huawei telefóny v Magenta 1 ešte výhodnejšie

Telekom tiež od 3. januára 2020 mení ponuku Magenta 1 telefónov. Po novom v nej budú zastúpene dva modely v štyroch kombináciách. V ponuke ostáva Huawei P30 lite v Midnight Black i Pearl White farbách. Ušetriť sa dá:

Zároveň do Magenta 1 pribudla aj čerstvá novinka Huawei nova 5T v oboch farbách, pri nej sa dá ušetriť ešte viac:

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Huawei nova 5T: 5 dôvodov, prečo sme si obľúbili nový smartfón od Huawei

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit