V spolupráci s  www.dobrakava.eu vám prinášame novoročnú súťaž o 5 balíčkov kávy COLOMBIA EL COLIBRÍ. Stačí ak sa do  15. 1. 2016 do 23.59 h zapojíte do našej súťaže. Výsledky žrebovania prinesieme na tejto stránke.
elcolibri_speciality_200x200_nowat

El Colibrí je mokrou metódou spracovaná odroda kávovníka arabského Caturra. Káva je pražená svetlejšie, čím si zachová jej skutočný profil, nepotláča aciditu a ovocné tóny. Vo svojej šálke tak pocítite omnoho čistejšiu, dobre vyváženú chuť  so stredným telom. Pre ľudí takto pôsobí nie až tak intenzívne, „prepražene“, ale veľmi príjemne. To je aj dôvod, prečo ju piť. Čerstvo upraženú a na želanie i pomletú vám ju pošlú domov, stačí si ju objednať cez eshop www.dobrakava.eualebo navštíviť degustačnú kaviareň s obchodom Coffe shop na Starej Prievozskej 2 v Bratislave.

VÝHERCOVIA:
Ľubomíra Bielichová, Malé Hoste
Monika Sedláková, Nové Zámky
Adrián Simon, Baloň
Jakub Muránský, Brezno
Petra Ciechová, Žilina

SÚŤAŽNÁ ÚLOHA:

Na stránke www.dobrakava.eu majú v ponuke aj kávu Zimbabwe Pezuru AA+, ktorá sa spracovaná mokrou metódou. Viete z akej odrody sa káva vyrába?
Správnu odpoveď hľadajte na stránke www.dobrakava.eu. Vyplňte nižšie uvedený formulár do 15. 1. 2016 a my vás zapojíme do žrebovania. Vyžrebujeme piatich výhercov so správnou odpoveďou.

Značky: