Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inovatívna integračná technológia je pozvánkou pre nových výrobcov softvérových riešení a obchodnou príležitosťou pre partnerov.

Acronis, globálny líder na trhu riešení kybernetickej ochrany, oznámil Acronis CyberApp Standard, inovatívnu integračnú technológiu rozširujúcu ekosystém Acronis o riešenia tretích strán. Výrobcom riešení ponúka spôsob, ako bezproblémovo integrovať svoje produkty a služby do platformy Acronis Cyber Protect Cloud, ktoré ponúknu poskytovateľom služieb nástroje nevyhnutné na efektívny a profitabilný biznis.

Acronis CyberApp Standard je jediný technologický rámec, ktorý umožňuje výrobcom detailnú integráciu do platformy Acronis s natívne zabudovanými IT prostrediami, výstrahami, widgetmi a reportmi. To zaisťuje jednotné užívateľské prostredie ako pre aplikácie Acronis, tak pre integrované aplikácie a zlepšuje celkovú efektivitu a znižuje výskyt chýb. Na rozdiel od iných platforiem, ponúka Acronis CyberApp Standard softvérovým výrobcom unikátny digitálny ekosystém a kompletnú správu životného cyklu aplikácií. Výrobcovia, ktorí majú záujem stať sa súčasťou ekosystému Acronis, získajú prístup k všestrannému Vendor portálu, ktorý im umožní vytvárať aplikácie, zdieľať detaily o aplikáciách, nahrávať marketingové materiály a publikovať ich priamo v aplikačnom katalógu Acronis.

„Poskytovatelia služieb potrebujú bezproblémovú integráciu medzi nástrojmi na to, aby zostali flexibilní a konkurencieschopní. Takáto integrácia im umožní ušetriť čas a zdroje na správu viacerých nástrojov a eliminovať pravdepodobnosť ľudskej chyby,“ povedal Gaidar Magdanurov, prezident spoločnosti Acronis.

„Teraz je náš CyberApp Standard dostupný pre všetkých výrobcov a otvorený celému ekosystému partnerov Acronis s viac než 20 000 poskytovateľmi služieb a miliónmi firemných zákazníkov. CyberApp vytvára príležitosti pre výrobcov, ktorí tak môžu získať nových zákazníkov a zvýšiť svoje príjmy, taktiež posilňuje úroveň kybernetickej ochrany a nástrojov pre poskytovateľov služieb v rámci platformy Acronis.“

Vďaka Acronis CyberApp Standard môžu výrobcovia technológií rozšíriť svoje predajné a marketingové príležitosti o prístup k viac ako 100 distribútorom a 50 000 predajných partnerov. Ekosystém Acronis významne obmedzuje komplexnosť, využíva silu viac než 50 dátových centier a umožňuje výrobcom dodávať riešenia v zhode s najrôznejšími lokálnymi predpismi.

Ak potrebujete viac informácií, navštívte: https://developer.acronis.com/.

Značky: