Vydrží 12 hodín na jedno nabitie a využijete ho aj pri telefonovaní.

Sony nedávno uviedlo na trh trojicu nových Bluetooth reproduktorov s označením SRS-X11, X33 a X55. Modely X33 a X55 sú Bluetooth reproduktory v tvare kvádra s pomerne štandardnými rozmermi. Zaujal nás však dizajn modelu X11. Ten má skutočne minimalistický dizajn, pripomína kľúčenku a môžete ho tak nosiť so sebou skoro všade. A teoreticky aj s kľúčmi, ak ich skladujete mimo vrecka.

Bluetooth reproduktor, ktorý môžete teoreticky nosiť aj ako kľúčenku

Bluetooth reproduktor, ktorý môžete teoreticky nosiť aj ako kľúčenku

Sony SRS-X11 má tvar kocky a výdrž až 12 hodín. Funguje aj ako externý reproduktor pri telefonovaní. Zariadenie je možné skombinovať s druhým kusom a vytvoriť tak stereo zvuk. Nakoľko sa však X11-ka predáva za cca 70 EUR, je to pomerne drahý špás.

Dodajme, že rozmerovo väčšie modely X33 a X55 majú 12, resp. 10-hodinovú výdrž. Model X55 má v sebe zabudovaný NFC čip a poslúži aj ako USB nabíjačka pre smartfóny a tablety. Cena týchto modelov je cca 130 a 170 EUR. Sme zvedaví na kvalitu zvuku v prípade všetkých 3 modelov, pokúsime sa ich získať na test.

Sony SRS-X55 ponúka najviac funkcií

Sony SRS-X55 ponúka najviac funkcií

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit