Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už od tohto víkendu: 21.9.2019  – 22.9.2019 budú môcť  záujemcovia vidieť a otestovať si úplne nový model Ford Focus ST na slovenskom trhu, a to exkluzívne v POP Up Store Summit Motors Bratislava.

Interaktívna predajňa v nákupnom centre Bory Mall, ktorá vznikla so zámerom priblížiť sa viac zákazníkom, je momentálne jediným miestom na Slovensku, kde je možné tento športový  model vidieť a počas víkendu aj otestovať.

„Predajná sieť Ford v bratislavskom regióne zatiaľ nepokrývala západnú časť Bratislavy,
a preto sme sa rozhodli priblížiť aj k zákazníkom v tejto časti mesta. Vznikla tak myšlienka interaktívneho POP Up Store Summit Motors Bratislava v nákupnom centre Bory Mall. Okrem novinky Ford Focus ST vystavujeme aj modely: Ford Fiesta ST, Ford Focus Active, Ford Mondeo ST Line alebo Ford Ranger. Skladbu vozidiel budeme pravidelne meniť tak, aby mohli záujemcovia spoznať čo najviac našich modelov,“
hovorí Ing. Miroslav Tikl, generálny riaditeľ Summit Motors Bratislava spol. s r.o..

Rozmerovo najväčší a technologicky najvyspelejší Ford Focus ST v jeho histórii, ktorý prichádza v poradí už v štvrtej generácii, skrýva pod kapotou motor s objemom 2,3 litra EcoBoost. Ide vôbec o najvýkonnejší Focus ST v histórii s výkonom až 206 kW (280 koní). Dostupný bude aj v dvojlitrovom naftovom prevedení s výkonom 140 kW (190 koní).

Focus ST a aj ďalšie vozidlá z rodiny Ford je možné vidieť v nákupnom centre Bory Mall
na prvom poschodí, a to denne v čase od 11,00 do 19,00 hodiny, vrátane víkendov.

Súčasťou expozície vozidiel sú aj náhradné diely a príslušenstvo Ford.

Pre všetkých záujemcov a fanúšikov tejto značky je pripravená špeciálna ponuka. Zakúpením vozidla Ford v POP Up Store Summit Motors Bratislava, získavajú poukaz na nákup náhradných dielov a príslušenstva so zľavou až 20%.

Značky: