Koniec dohadom, Apple rozposlal oficiálne pozvánky na – Apple Special Event, ktorý sa uskutoční 12. septembra o 19.00 nášho času

Event sa bude konať po prvýkrát v Apple Parku, presnejšie v divadle Steva Jobsa (Steve Jobs Theater). Netrpezlivo čakáme, čo prinesie nový iPhone 8 a či bude skutočnou revolúciou. Okrem najočakávanejšej novinky by mal byť predstavený aj zmodernizovaný iPhone 7s / 7s Plus, iOS 11, macOS High Sierra a nové Apple Watch tretej generácie, ktoré by mohli ponúknuť aj integrovaný LTE modul. Hovorí sa aj o novej generácii Apple TV s podporou 4K/HDR.

Na pozvánke je netradične sfarbené Apple Logo, ktoré by malo naznačovať, že nový iPhone bude mať skutočne OLED displej. Hovorí sa o tom už dlho, ale dohady sú jedna vec a realita druhá. Nás zaujímajú predovšetkým fakty.

O tom, že sa event uskutoční už o 11 dní napovedajú aj časté aktualizácie beta verzie iOS 11. Tento týždeň prišli rovne dve – beta 7 a 8. V tomto momente môžeme s kľudným svedomím povedať, že iOS 11 sa stáva plne stabilným a bezproblémovým.

Na všetky novinky sa veľmi tešíme, prezentáciu budeme sledovať a môžete očakávať aj komentovaný prenos – minúta po minúte. Ak vás jablčné novinky zaujímajú, určite nás sledujte a všetky podstatné informácie sa dozviete ako prví.

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE