Caterpillar uviedol novú generáciu smartfónu Cat S53 a svoj prvý mobilný hotspot, odolný telefón Cat Q10, ktorý je už k dispozícii.

Tieto nové 5G zariadenia Cat poskytujú výrazne vyššie rýchlosti sťahovania a odosielania, čo je veľmi dôležité pre zvládnutie prebiehajúcej digitalizácie, ktorú podstupujú mnohí kľúčoví zákazníci v odvetví dôležitom pre odolné telefóny Cat.

Prístup k vysokorýchlostnému internetu je kľúčový pre každú novú stavbu a aj pre každú logistickú firmu, ktorá uprednostňuje rastúce trhové požiadavky pre dodávky v rámci e-commerce. Tento prístup je dôležitý aj pre inteligentné sklady a každý pracovný proces, ktorý sa spolieha na dátové riadenie, no to nebýva vždy dostupné počas prvého dňa.

Zariadenie Cat Q10 rieši tento problém tým, že dokáže bezpečne pripojiť 32 zariadení, ktoré môžu byť 4G alebo iba WiFi, k rýchlym 5G zariadeniam, čím sa od začiatku každého projektu zabezpečuje optimálna produktivita.

CAT S53Zdroj: CAT
CAT S53

Odolný smartfón s nevídanými vlastnosťami

Telefón Cat S53 ako prvý poskytuje vysokorýchlostné a spoľahlivé 5G pripojenie. Či už je potrebné zvýšenie produktivity na rušnom stavenisku, získanie prístupu k zdieľaným dokumentom, alebo privolanie ďalšej zákazky. Cat S53 je smartfón so systémom Android, ktorý s vami udrží krok aj pri najväčšom pracovnom vyťažení.

Cat S53 je tiež vybavený pozoruhodne užitočnými funkciami a dizajnovými vylepšeniami. To všetko sa nachádza pod ochranou certifikovanej odolnosti podľa vojenskej normy Mil-Spec 810H, ktorou sú telefóny Cat známe.

Medzi nové funkcie patrí veľký 6,5-palcový displej s HD+ rozlíšením, vďaka ktorému sa z neho v práci stáva dokonalý nástroj na sledovanie alebo zdieľanie videí či fotografií, ktoré sa dajú  zhotoviť vysokokvalitným 48Mpx fotoaparátom Sony. O väčší dispej si netreba robiť starosti, kedže je chránený tvrdeným sklom, ktoré je hrubé a zapustené tak, aby bolo vysoko odolné proti poškriabaniu a nárazom.Model Cat S53 bol testovaný v teréne a je schopný odolať mnohým pádom a obstáť pri všetkých životných výzvach.

Najnovší telefón Cat je vybavený účinnou, špeciálnou baterkou, ktorá je umiestnená na hornej strane. Možno ju zapnúť bočným programovateľným tlačidlom a okamžite tak osvetliť tmavý pracovný priestor. Telefón má taktiež veľkú batériu, takže sa nemusíte starať o hľadanie zásuvky – keď však máte prístup k napájaniu, podporuje až 18W rýchle nabíjanie a bezdrôtové nabíjanie Qi.

Dizajn je navrhnutý tak, aby sa telefón ľahko držal dokonca aj v rukaviciach. Telefón obsahuje upevnenie na šnúrku a snímač odtlačkov prstov, ktorý je pohodlne umiestnený na zadnej strane pre maximálnu použiteľnosť pri práci.

Tento telefón môžete bez obáv zašpiniť od blata, pustiť z ruky alebo ho nechať vonku v daždi. Je to zariadenie, ktoré môžete vďaka jeho veľkému prehľadnému displeju používať na streamovanie vysokokvalitného videa a následne ho môžete hodiť do tašky alebo do kufríka s náradím.

CAT S53Zdroj: CAT
CAT S53

Mobilný hotspot 5G na rozbehnutie projektu od prvého dňa

Cat Q10 je mobilný internetový 5G hotspot, ktorý vďaka svojej robustnej konštrukcii odolnej voči poveternostným vplyvom poskytuje v exteriéri spoľahlivé a rýchle pripojenie pre viacero zariadení. Ide o prenosné zariadenie, ktoré má nesmierne využitie pre firmy aj jednotlivcov.

Či už ide o zachovanie bezpečnosti a spojenia na vzdialených staveniskách, udržiavanie pripojenia tímov na cestách alebo o zabezpečenie stabilného pripojenia pri práci a eventoch v exteriéri, Cat Q10 zabezpečí kritickú konektivitu. Pre rekreačné objekty alebo pohostinské zariadenia môže dokonca poskytnúť predtým nedostupné širokopásmové pripojenie. 

Zariadenie Cat Q10 je tiež neoceniteľné pre rodiny a jednotlivcov na cestách alebo v prostredí, kde sa nemožno spoľahnúť na siete Wi-Fi. Je ideálny na udržiavanie pripojenia počas celého trvania kempovania, možno ho použiť na dovolenkovú zábavu pri bazéne alebo na prácu z novej záhradnej kancelárie.

CAT Q10Zdroj: CAT
CAT Q10

So zariadením Cat Q10 možno pripojiť zariadenia 4G alebo iba WiFi k rýchlej sieti 5G, takže môžete nepretržite prehrávať hudbu, streamovať videá, byť v spojení s rodinou a spoľahlivo pracovať z domu alebo z dovolenky bez ohľadu na poveternostné podmienky.

Rýchly a jednoduchý na spustenie, Cat Q10 môže bezpečne pripojiť až 32 zariadení naraz, so super rýchlymi rýchlosťami štandardov WiFi 6 a 5G. Ponúka tiež väčšiu kontrolu nad bezpečnosťou a súkromím – vďaka viacerým režimom zabezpečenia a šifrovania WiFi, ako aj neodmysliteľným výhodám používania súkromnej zabezpečenej siete oproti verejným Wi-Fi hotspotom.

Na zvýšenie mobility má Cat Q10 batériu s dlhou výdržou, ktorá udrží pripojené zariadenia až po dobu 10 hodín nepretržitého používania. Používatelia navyše môžu batériu vybrať a vymeniť, čím sa predĺži čas, počas ktorého zostane zariadenie napájané, ak sa nachádza mimo  dosahu zdroja nabíjania.

Smartfón Cat S53 je dostupný v predajniach NAY a odporúčaná predajná cena je 499 eur.

Viac informácií nájde na stránke www.catphones.com

CAT Q10Zdroj: CAT
CAT Q10

Článok je pripravený v spolupráci so spoločnosťou CAT.

Prečítajte si aj:

Značky: