Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 23. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Redmi Pad Pro oficiálne: Lacný tablet s veľkým displejom je už na Slovensku

Model Redmi Pad Pro je novým tabletom od Xiaomi, ktorý prišiel konečne aj na Slovensko. Vyznačuje sa najmä veľkým displejom, no ani ďalšia výbava tohto tabletu nie je na zahodenie. Atraktívna je aj jeho cena, ktorá zaujme najmä úsporných fanúšikov nielen značky Xiaomi a jej sesterských značiek.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Xiaomi, Redmi a POCO: Zoznam zariadení, ktoré získajú HyperOS 2.0

Xiaomi v uplynulých mesiacoch zefektívnilo aktualizáciu mobilných zariadení, k čomu mu výrazne pomáha aj nový systém HyperOS. Ten sa už síce nachádza vo veľkom množstve smartfónov tohto čínskeho výrobcu, avšak nová správa z portálu GizChina naznačuje, že spoločnosť už intenzívne testuje jeho druhú generáciu. HyperOS 2.0 bude tentokrát založený na Androide 15, pričom už niekoľko zariadení sa dostalo do beta testovania. Zároveň bol zverejnený zoznam 23 zariadení, ktoré by mali v blízkej budúcnosti obdržať novú aktualizáciu na HyperOS 2.0.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Gmail prečistí schránku: Koniec záplave informačných emailov

Už je to niekoľko rokov, čo zaviedol kategorizovanie emailov na základe odosielateľa a typu správy. Či už išlo o dôležité alebo reklamné, dostali vlastnú kategóriu a nezavadzali v hlavnom priečku doručených správ. Teraz ide tento filter ešte vylepšovať a kategória Aktualizácie bude obsahovať emaily, ktoré sú informačné a nemali by byť pre používateľa také dôležité, ako bežné správy.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Premeňte váš klasický bicykel na elektrobicykel. Rýchlo a efektívne

Startup Clip sídli v newyorskom Brooklyne a Clip je zatiaľ ich jediným produktom. V skutočnosti je to pohon, ktoré sa pripevní na prednú vidlicu bicykla a zrazu je z neho elektrický bicykel. Clip firma predáva za 499 USD (bez dane) a to za model Commuter a o 100 USD je drahší model Explorer.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Limitovaná edícia Jeep Gladiator Mopar prináša unikátny dizajn a funkčnú výbavu

Jeep Gladiator je sám o sebe veľmi výrazné a subjektívne aj veľmi podarené auto, ktoré je aj bez zásadných úprav vhodné do takmer akéhokoľvek terénnu. Samozrejme, vynikne aj v meste, no tam trpí. Spoločnosť Mopar, ktorá roky upravuje rôzne autá, si zobrala do rúk aj gladiátora, ktorý dostal zopár funkčných i estetických úprav a výsledok je skutočne podarený.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Samsung Galaxy Watch FE budú predstavené už o pár dní

Kórejská spoločnosť už 10. júla usporiada konferenciu Unpacked, na ktorej predstaví viaceré novinky zo sveta nositeľnej elektroniky a smartfónov. Pokým zo segmentu skladateľných telefónov sa očakávajú nové modely Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6, tak tento rok sa rozhodne dočkáme aj viacero inovácií zo sveta inteligentných hodiniek na čele s Galaxy Watch Ultra a modelmi série Galaxy Watch7.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: