Oficiálna webová stránka informuje o nových senzoroch ISOCELL.

Samsung zverejnil na svojich stránkach informácie o technológii ISOCELL. Ide o nový kamerový senzor, ktorý by sa mohol objaviť už vo vlajkových lodiach Galaxy S9 a S9 Plus. Tie budú predstavené o mesiac na MWC v Barcelone.

Senzory ISOCELL sú dostupné v niekoľkých prevedeniach. ISOCELL Fast umožňuje zaznamenávať spomalené video v rozlíšení Full HD pri 480 snímkach za sekundu a tiež ponúka funkciu Super PD pre ešte rýchlejšie automatické zaostrovanie fotoaparátov v smartfóne. ISOCELL Bright využíva technológiu Tetra-buniek pre vytvorenie lepšej výslednej fotografie v prostredí so slabým osvetlením. Táto technológie je použitá už v novinke Galaxy A8, v jeho prednom duálnom fotoaparáte.

Senzor ISOCELL je dostupný aj vo verzii Dual pre duálne fotoaparáty. Vylepšuje svetelnú citlivosť a efekty rozmazaného pozadia. Samsung vyrobil aj ISOCELL Slim, ktorého hlavnou pridanou hodnotnou je malá veľkosť modulu fotoaparátu pri zachovaní výbornej kvality fotiek.

Zatiaľ nie je známe, ktoré ISOCELL senzory budú použité v Galaxy S9 a S9 Plus. Špekuluje sa však, že telefón ponúkne pokročilé možnosti záznamu spomaleného videa, čo zodpovedá vlastnostiam senzoru ISOCELL Fast. Detaily zistíme 25. februára, kedy bude Galaxy S9 predstavený.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S9: Toto sú najdôležitejšie dátumy

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit