Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Přemek Forejt, šéfkuchár vyhlásenej olomouckej reštaurácie Entrée, jeden z najmladších a najinšpiratívnejších šéfkuchárov Česka a porotca kuchárskej súťaže Masterchef, sa rozhodol spojiť svoje meno s poprednou svetovou značkou LG.

„Teší ma, že za mnou LG prišlo s ponukou stať sa tvárou tejto celosvetovo známej značky pre Českú a Slovenskú republiku. Produkty značky LG ma naozaj veľmi bavia,” vysvetľuje Přemek Forejt.

Vzájomná spolupráca vyplynula zo spoločného vnímania profesionálneho prístupu. Přemek Forejt pristupuje k veciam vždy s dôrazom na inováciu a s autentickosťou vlastnej osobnosti. Umožňuje tak ľuďom zažiť výnimočné zážitky, siahajúce do gastronomických výšin. Spoločnosť LG vďaka svojmu nepretržitému globálnemu vývoju v oblasti technológií a výroby zdieľa túto zodpovednosť voči rozvíjajúcim sa potrebám spotrebiteľov. Prináša vždy najmodernejšie vysoko dizajnové výrobky a optimálne riešenia, ktoré obohacujú životy spotrebiteľov o pridanú hodnotu.

„LG víta Přemka Forejta v LG rodine s cieľom pomôcť podporiť prémiový, vysoko inovatívny a zároveň autentický imidž značky. História spoločnosti bola vždy spojená s jej túžbou pomáhať viesť šťastnejší a lepší život, claim Life ‚s good je toho zrejmým dôkazom. Veríme, že prepojenie s výnimočnou osobnosťou Přemka Forejta pomôže vnímať brand LG ako ekvivalent prémiových značiek a ako nevyhnutnú súčasť všetkých štýlových spotrebiteľských domácností,“ hovorí Roman Šípoš, riaditeľ marketingového a obchodného oddelenia LG Electronics.

Pre obe strany je dlhodobé a exkluzívne partnerstvo veľmi dôležité. Vzájomná spolupráca bude prebiehať naprieč rôznymi platformami, ako sú sociálne siete, lifestylové komunikačné kanály, CSR projekty, vybrané televízne reklamy LG, ale aj veľtrhy a eventy značky.

Skúsenosti Přemka Forejta zahŕňajú pôsobenie v londýnskej reštaurácii L’Autre Pied, ktorá sa chváli michelinskou hviezdou, ako aj spoluprácu s brnenskou reštauráciou Koishi zameranou na sushi a ryby, ktorá získala 1. miesto v roku 2013 podľa Maurerovho výberu GRAND RESTAURANT. V roku 2015, vo svojich 27 rokoch, dostal Forejt príležitosť stať sa šéfkuchárom a vytvoril jedinečný koncept olomouckej Entrée Restaurant. V roku 2017 získal s tímom Entrée Restaurant 1. miesto a ocenenie “Najlepšia reštaurácia” podľa Maurerovho výberu.

Značky: