Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po tom, čo bola podpora technológie NVIDIA Reflex pridaná do 8 z 10 najlepších strieľačiek z pohľadu prvej osoby, sa podpora tejto technológie rozšírila aj mimo tento žáner a objavila sa v plošinovke F.I.S.T a akčnej adventúre God of War.

Tento mesiac sa spoločnosť Reflex technology zamerala aj na závodné hry, pretože aj tu záleží na presnosti a milisekundách, ako aj na čo najnižšej latencii systému. Konkrétne ide o titul iRacing, celosvetovo populárny online pretekársky simulátor. Aktivácia funkcie NVIDIA Reflex môže znížiť oneskorenie systému až o 20 %.

Pri navrhovaní skutočného pretekárskeho vozidla vynakladáme značné prostriedky na to, aby systémy riadenia, brzdenia a plynu správne reagovali na príkazy vodiča,“ povedal Chris Gilligan, riaditeľ pre súťaže a inžinierstvo v spoločnosti Joe Gibbs Racing. „To isté platí aj pre naše esportové tímy súťažiace v iRacing. Namiesto navrhovania systémov vo fyzických vozidlách však musíme zabezpečiť, aby sa vstupy vodiča dostali do simulačného motora s minimálnym oneskorením. Minimalizácia tohto oneskorenia medzi riadiacimi systémami, motorom a zobrazením na monitore je kľúčová nielen na zabezpečenie pocitu realizmu. Zároveň umožňuje vodičom zdokonaliť sa v ovládaní vozidla vo virtuálnom prostredí.

Technológia simulovaných pretekov sa neustále vyvíja. Najmä preto, že zvyšujú našu schopnosť byť presnejší za volantom simulátora,“ povedal Nick Ottinger, jazdec esportovej stajne William Byron Racing a šampión eNASCAR Coca-Cola iRacing Series 2020. „A technológia NVIDIA Reflex ju posúva na vyššiu úroveň. Nemôžem sa dočkať, až zažijem, čo všetko ponúka.

Rýchlejšie reakcie v SUPER populárnom battle royale

Ďalším podporovaným titulom je battle royale SUPER PEOPLE od spoločnosti Wonder Games. Hra je v súčasnosti v beta verzii a pôvodne bola k dispozícii len na obmedzený čas. Obrovský záujem státisícov hráčov však presvedčil vývojárov, aby ponechali betu SUPER PEOPLE online. Aktualizácie a nový obsah sa pridávajú každý týždeň a s najnovšou aktualizáciou hra získala aj podporu NVIDIA Reflex a NVIDIA DLSS. Hra to ponúka už od svojho uvedenia na trh vďaka ray tracingu a majitelia GeForce RTX si ju budú môcť vychutnať naozaj naplno.

Vďaka technológii NVIDIA Reflex môžu hráči SUPER PEOPLE znížiť oneskorenie systému až o 50 %, čím sa stanú konkurencieschopnejšími.

Ďalšie správy týkajúce sa technológie NVIDIA Reflex:

  • Shadow Warrior 3 vychádza 1. marca s podporou NVIDIA Reflex.
  • Tento mesiac bol uvedený na trh nový monitor kompatibilný s technológiou Reflex: Lenovo Legion Y25g-30 (24,5″ 360 Hz 1080p).
  • Najnovšia aktualizácia bezplatnej aplikácie GeForce Experience prináša automatickú konfiguráciu nástroja NVIDIA Reflex Analyzer. Vďaka tomu je meranie oneskorenia možné jedným kliknutím. Pozrite si demonštračné video a viac informácií nájdete v článku na stránke GeForce.com.
  • Bola vyhlásená aj súťaž System Latency Challenge. Výsledky nájdete v tomto článku na stránke GeForce.com.

GeForce NOW vo štvrtok s lepšou podporou Discordu

Najnovšie štvrtkové vydanie GFN prináša aktualizáciu klienta GeForce NOW, ako aj nové hry v knižnici. Najnovšia verzia aplikácie pre PC a Mac, 2.0.38, prináša možnosť používať Discord na prihlásenie alebo vytvorenie účtu GeForce NOW. Nová verzia tiež vylepšuje podporu funkcie Discord Rich Presence, ktorá zobrazuje aktuálne hraný titul v jeho online stave na službe Discord.

Oslavy druhého výročia GeForce NOW pokračujú odmenou určenou pre fanúšikov hry World of Warships. Odmena, ktorú môžete získať prostredníctvom obchodu Epic Games Store, pridá do flotily dve nové lode: Charleston alebo Dreadnought.

Tento týždeň sa v blogu bližšie pozrieme na členstvo GeForce NOW RTX 3080, ktoré okrem vyššieho rozlíšenia a streamovania s rýchlosťou až 120 snímok za sekundu na PC, Mac a vybraných zariadeniach so systémom Android prináša ultra nízku latenciu často porovnateľnú s lokálnym hraním.

Tento týždeň pribudne do knižnice GeForce NOW aj osem nových titulov:

  • SpellMaster: The Saga (novinka na Steam)
  • Ashes of the Singularity: Escalation (Steam)
  • Citadel: Forged With Fire (Steam)
  • Galactic Civilizations III (Steam)
  • Haven (Steam)
  • People Playground (Steam)
  • Train Valley 2 (Steam)
  • Valley (Steam)

Značky: