Operátor vylepšil aplikáciu O2 Extra výhody.

Operátor O2 sa rozhodol motivovať k zodpovednej jazde v aute. Pri tejto príležitosti oznámil, že zrušil všetky svoje billboardy a bigboardy pri cestách a takisto vylepšil svoju aplikáciu O2 Extra výhody.

Tá teraz obsahuje zabudovanú GPS navigáciu Sygic a zároveň ďalšie unikátne funkcie, ktoré monitorujú, či používate telefón počas jazdy alebo nie. Aplikácia dokáže zaznamenať dotyky a prekračovanie rýchlosti a na základe týchto informácií potom hodnotí vašu jazdu.

Pokiaľ dosiahnete skóre zodpovednej jazdy na úrovni aspoň 80 bodov, za daný mesiac získate 1 GB dát zadarmo. Potrebné je za daný mesiac odjazdiť aspoň 150 km a vykonať 10 jázd. Jazda sa zaznamená po odjazdení minimálne 500 metrov.

Aplikácia O2 Extra výhody teraz ponúka navigáciu Sygic

Navigácia a odmeny minimálne do konca marca 2020

Bezplatná verzia navigácie Sygic bude súčasťou aplikácie O2 Extra výhody minimálne do konca marca 2020. Do tohto obdobia bude operátor rozdávať aj bezplatné dáta. Zabudovaná navigácia Sygic v O2 Extra výhody má mapové podklady iba pre Slovensko a mapy budú aktualizované súbežne s ich aktualizáciou pre ostatné Sygic aplikácie.

Navigáciu v rámci aplikácie O2 Extra výhody a dáta zadarmo môžu získať všetci používatelia mobilných služieb operátora O2 bez ohľadu na to, či je to predplatená karta alebo paušál.

Google Play
App Store

Aplikácia O2 Extra výhody pre Android a iOS

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

eKasa prichádza na Slovensko: Riešenie má aj O2, dáta budú zadarmo

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit